發新話題

水瓶座大風吹

同朋友去過
冇主動話有優惠卡送
到我同朋友一齊開聲問話而家唔送tim
但係廣告話有wor

引用:
原帖由 yw169840 於 2014-5-9 11:55 發表
換新老闆!加新女!但又淨淨地加了十元價!
引用:
原帖由 ddonald 於 2014-5-9 18:41 發表
記得之前90分鐘都收開$338, 今日上過去, 應該糸新老闆幾nice,一時唔記得叫乜名,sell我做spa,120分鐘即減$50喎!但我冇時間只做90算, 都糸介紹我做EE, 後生女新做怕怕醜咁,按得麻麻, 推油就舒舒服服到尾!
引用:
原帖由 穿背皮爬路 於 2014-5-10 01:48 發表

咁好
唔駛coupon或者咭都得?
引用:
原帖由 昆侖卵事 於 2014-5-10 01:57 發表
同朋友去過
冇主動話有優惠卡送
但係廣告話有wor
本來換左新老闆以為有改進想話一試, 而家照咁睇尼未回復信心, 比唔起優惠就唔好學人做優惠
廣告話免費派卡, 倒頭來冇尼回事, 個人懷疑根本就冇!甚至同網站夾埋係一個局氹你去
搞來搞去換湯不換藥

想去試但又怕一大堆人晌大廳飲酒食小食
對於我尼d膽小鬼唔敢內進

引用:
原帖由 昆侖卵事 於 2014-5-10 01:57 發表
同朋友去過
冇主動話有優惠卡送
但係廣告話有wor
幾時既事?

引用:
原帖由 波摩 於 2014-5-10 02:17 發表

本來換左新老闆以為有改進想話一試, 而家照咁睇尼未回復信心, 比唔起優惠就唔好學人做優惠
廣告話免費派卡, 倒頭來冇尼回事, 個人懷疑根本就冇!甚至同網站夾埋係一個局氹你去
搞來 ...
照道理唔關網站事
可能只係主持人個人生意手法問題

引用:
原帖由 龍仔 於 2014-5-10 02:34 發表
想去試但又怕一大堆人晌大廳飲酒食小食
對於我尼d膽小鬼唔敢內進
聽聞過上手年代確曾係經常有班人上去痴飲痴食
唔係幫櫬坐大廳噴口水
月頭轉左新老闆娘之後仲有冇招呼尼班足店遊牧民族就不得而知
如果仍然承繼上手傳統
照規律數9月後可能再轉新老闆娘唔奇
一切睇間場既造化

引用:
原帖由 zoomam 於 2014-5-10 06:15 發表

聽聞過上手年代確曾係經常有班人上去痴飲痴食
唔係幫櫬坐大廳噴口水
月頭轉左新老闆娘之後仲有冇招呼尼班足店遊牧民族就不得而知
如果仍然承繼上手傳統
照規律數9月後可能再轉新老闆娘唔奇
一切睇間場既造化 ...
呢度都有,我以為剩係得嗰兩間先係咁

引用:
原帖由 崇山寶 於 2014-5-10 08:25 發表

呢度都有,我以為剩係得嗰兩間先係咁
邊兩間?新來唔知師兄所指

發新話題