24 123
發新話題

KT福樂有新鮮嘢

KT福樂有新鮮嘢

友人話福樂最近多左d新鮮嘢(7x鮮),點都要睇睇啦!
上到去都11點幾。。。wow咁多師兄?去開都知無咩咁情況。。。仲要有人排!唔零係瓜?
睇左4-5個質數都可以!新生囉最小。。。!
最後都忍唔住入左個一樓ge。。。。勁好笑容,沖涼都預左不會detail嫁啦。。。

正常嘢做足其實都收貨嫁啦。。點知有波推?!當然有不環保吹。。不過勝左好好笑容。。。又係咁望住我。。。搞到我勁唔好意思。。。所以都好快完左!哈哈。。。不過女女已經走左。。。當然問左聯絡有機會再試下啦。。。難得有個想番食。。哈哈!
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

又去滾

引用:
原帖由 769394_China 於 2014-4-16 15:09 發表
上到去都11點幾。。。wow咁多師兄?去開都知無咩咁情況。。。仲要有人排!唔零係瓜?
最後都忍唔住入左個一樓g ...

引用:
原帖由 769394_China 於 2014-4-16 15:09 發表
最後都忍唔住入左個一樓g ...

回復 1# 的帖子

難得有個想番食係好事

引用:
原帖由 blackjackal 於 2014-4-16 15:43 發表
又去滾
家下單身。。。。

引用:
原帖由 mark34 於 2014-4-16 16:41 發表
350-380。。。我試果個主動找錢。。當然叫她唔洗

引用:
原帖由 zoomam 於 2014-4-17 06:09 發表
Thank you。。。。。。哈哈!

24 123
發新話題