發新話題

路過荃灣,一試天池

引用:
原帖由 阿平 於 2014-4-7 01:15 發表
中女有乜問題
咪係

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2014-4-6 06:41 發表
正確思維

引用:
原帖由 韋小寶 於 2014-4-4 16:34 發表

c兄唔係話中女會冇乜骨運
我係話我冇骨運,並唔係遇到中女冇骨運!我D黑仔野你唔明ga,除非做定功課call定鐘。如果碰運氣十次有八次都瀨野ga,試過有次去台灣。幾個friend一齊上去。頭兩個friend㨂到好野,淨返我同另外一個friend未揀到。睇多一轉都唔得,我地索性唔揀直接入房等。後尾經理話有兩個後生嘅落左鐘,照殺啦。一入到黎,sh*t。好似發育不良咁,求其攪掂就出房。之後仲要等多半個鐘,同我一齊開始個friend先出黎。佢話條女又索又主動,射左3球過晒鐘先出黎。頂,又係我瀨野。呢D類近情況唔知發生過幾多次!

引用:
原帖由 rbngo 於 2014-4-13 01:12 發表

我係話我冇骨運,並唔係遇到中女冇骨運!我D黑仔野你唔明ga,除非做定功課call定鐘。如果碰運氣十次有八次都瀨野ga,試過有次去台灣。幾個friend一齊上去。頭兩個friend㨂到好野,淨返我同另外一個friend未揀 ...
人生不如意事十常八九
我有時一機會賴野嫁
只不過我冇乜點post出尼
出尼玩實會有時唔岩心水
唔好灰呀c兄

引用:
原帖由 rbngo 於 2014-4-13 01:12 發表

我係話我冇骨運,並唔係遇到中女冇骨運!我D黑仔野你唔明ga,除非做定功課call定鐘。如果碰運氣十次有八次都瀨野ga,試過有次去台灣。幾個friend一齊上去。頭兩個friend㨂到好野,淨返我同另外一個friend未揀 ...

多謝鼓勵!今日有D身痕,係時候出去再接再厲。
引用:
原帖由 吉針醫師 於 2014-4-13 02:18 發表

人生不如意事十常八九
我有時一機會賴野嫁
只不過我冇乜點post出尼
出尼玩實會有時唔岩心水
唔好灰呀c兄

引用:
原帖由 中女情人 於 2014-4-13 06:24 發表
承你貴言,今日又試下碰碰運氣先!

引用:
原帖由 rbngo 於 2014-4-13 11:39 發表
多謝鼓勵!今日有D身痕,係時候出去再接再厲。

發新話題