發新話題

雲遊行66之抽之樂遇睇場

引用:
原帖由 ivan99 於 2014-4-4 18:32 發表
師兄,你都花好多时间緝錄。勁
有玩開forum既都知已經唔係咩秘密

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:19 發表

班吹水怪寫狗滲晌街街有晒a/c
不過唔敢亂尼怕被心水清既c兄踢爆

去d台寫親例被人插
u台寫左例冇效又唔知點面對d場主同囡囡
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實
對設計此圖既c兄拜服:good2 ...
引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 17:37 發表

文言文格式好易睇
舉個例

xx的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,
是熟手的呵!如果是當年,我又要做導師了。
xx身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到 ...
引用:
原帖由 ivan99 於 2014-4-4 18:32 發表
師兄,你都花好多时间緝錄。勁
引用:
原帖由 馬獅龍 於 2014-4-4 18:57 發表

有玩開forum既都知已經唔係咩秘密 [img]http://www.88sauna.com/forum/images/smilies/default/smile_39[1].gif[/img]
有乜咁奇
唔計腸仔兄只睇 #1 #27咪知lor http://www.88sauna.com/forum/viewthread.php?tid=113985&extra=page%3D1&page=4

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:06 發表

因為有唔少對電腦對網上對論壇一知半解
甚至一無所知
既因為吹水怪集團當中有一舊野係貓台版主身份
同時又會化身去3台4台寫變身吹水小說
所以部份大陸女人場主以為佢地有神來之筆
可以谷起場既 ...
據有d囡囡放料,3台同貓台班寫手係兩堆人,個別仲有心病,如果某某場招呼呢個多d,另一個就唔會去,兩個只能冧一個,呢個已經係行內各場主都心知肚明,有時仲要陪佢哋講對方是非做人情,師兄可以留意下,你會發覺呢間抽記同紫記喺3台好紅,但喺貓台嘅ad報告,其實都係3台班人過去寫,貓台班人甚少搭咀,同樣,貓台幫手催谷嘅場,喺3台亦係無乜人會提。

引用:
原帖由 刁民 於 2014-4-4 02:42 發表

果d場老細又會歡迎d水手晌個場度打躉既
老細當然想佢哋寫多幾筆,以收免費宣傳之效,查實好多囡囡都唔鍾意,尤其有時d冧客招數被人寫出黎,搞到某d寫手會呷醋。

引用:
原帖由 刁民 於 2014-4-4 02:46 發表

我知邊個台
要強迫你灌水回覆達至人氧效果先至有文章睇既免費午餐台" />
呢個台越做越差,頭版十幾廿個主題,來來去去只係嗰兩三個場嘅ad。

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2014-4-4 19:15 發表
有乜咁奇
唔計腸仔兄只睇 #1 #27咪知lor http://www.88sauna.com/forum/viewthread.php?tid=113985&extra=page%3D1&page=4
同一系列

引用:
原帖由 靴南迪斯 於 2014-4-4 22:56 發表

據有d囡囡放料,3台同貓台班寫手係兩堆人,個別仲有心病,如果某某場招呼呢個多d,另一個就唔會去,兩個只能冧一個,呢個已經係行內各場主都心知肚明,有時仲要陪佢哋講對方是非做人情,師兄可以留意 ...
男人老狗咁多是非既
又要尼個果個咁小氣為乜

引用:
原帖由 靴南迪斯 於 2014-4-4 23:04 發表

老細當然想佢哋寫多幾筆,以收免費宣傳之效,查實好多囡囡都唔鍾意,尤其有時d冧客招數被人寫出黎,搞到某d寫手會呷醋。
寫手都會呷醋

發新話題