發新話題

雲遊行66之抽之樂遇睇場

引用:
原帖由 ativan 於 2014-4-3 00:50 發表
有留意開貓台同4台就知有幾間都係d廣告寫手定時推post,呢間係其一,去過一次呢間,成張sofa都係吹水怪,不去也無損失
c兄好野心水清

引用:
原帖由 樂樂 於 2014-4-3 02:31 發表

根本係同一班人
眼利

引用:
原帖由 4eyelo 於 2014-4-3 10:44 發表
間野隔聲唔係太好,成日聽到大廳人聲,仲有隔離醫師d煲藥味
我都因為js無解甲、無互動,講野有骨,所以無再去,可能骨運好差
等執

引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 16:54 發表

從未去過
隔離分身寫手台文言文式力谷已打一折扣
如今聽完c兄見聞更感恐怖
暫時冇勇氣去試
文言文格式好易睇
舉個例

xx的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,
是熟手的呵!如果是當年,我又要做導師了。
xx身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到了重要時刻,
經驗的我亦有點緊張,要求下慢慢來,首次有望着星空下起飛的感覺。
還要再提的:還有點時間,給她按按頭,做過美容的她,一出手就知,功夫了得!
有時緣份啲野,真係話來就來,總之我會再來,一起在星空下再次飛翔!

引用:
原帖由 ativan 於 2014-4-3 00:50 發表
有留意開貓台同4台就知有幾間都係d廣告寫手定時推post,呢間係其一,去過一次呢間,成張sofa都係吹水怪,不去也無損失
引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-3 02:52 發表

好奇一問,其實班契弟成日枕人地個場阻住做生意好唔好意思嫁
引用:
原帖由 4eyelo 於 2014-4-3 10:44 發表
間野隔聲唔係太好,成日聽到大廳人聲,仲有隔離醫師d煲藥味
我都因為js無解甲、無互動,講野有骨,所以無再去,可能骨運好差
引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 16:54 發表

從未去過
隔離分身寫手台文言文式力谷已打一折扣[img]http://www.88sauna.com/forum/images/smilies/default/sh*t[1].gif[/img]
如今聽完c兄見聞更感恐怖
暫時冇勇氣去試
引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 17:07 發表
有聽聞過
去開有幾間相熟老闆娘也嘆氣洩漏口風
有人借意齋坐開明口停晒所有網上ad
唔係慳番d錢
而係將利益比果d人幫手寫鱔
甚至提供免費服務
引用:
原帖由 cslaaa 於 2014-4-3 22:19 發表
我都上過一次, 走時見兩個男人係度, 感覺都好唔自然!!
c兄, 真係想請問咩係三台?? 貓台同4台就知
引用:
原帖由 韋小寶 於 2014-4-4 16:57 發表

秋之樂一向保守個別囡囡幾串, 唔明有d台講到童話仙境般咁好艷遇 至於c兄見到既唔係客, 週時會有1~3個人物上去淨坐齋吹水, 尼個情況亦唔止c兄一個遇到, 相信唔少其他c兄亦曾經遇見過
再舉一例大家自行分析

xx換了新髮型,令我眼前一亮  
寶兒穿上另一套連身短裙,多可愛∼
小燕子的修長美腿很吸引∼
今日有幸與眾美女一起吃蛋糕,真開心

~~~~~

前日上秋之樂,同老闆娘吹下水 ,
睇到xx,清純靚女,但因時間關係 ,
未能一試 ,忍唔住睇多幾眼,
唯有下次再試

~~~~~

今日有時間上去同秋樂吹水,一次過見到好幾位
女孩:有升cup xx, xx, xx,xx,xx
同 xx, 當然仲有xx。

但最大發現係今日返工的新版xx,
長髮苗條型中碼,靚唔靚好主觀但好合眼緣,
最大特色係“純”同斯文,淡淡妝都十分OK,
無乜骨味,usb算少有,屬限量版,又再使人
想起曾經追求失敗的女同學,補償機會如今
又再降臨...

我今日頂得住誘惑,實施兩岸“戒骨用忍”政策,
所以只通報一吓,有興趣的又可以去探索,探“索”,

引用:
原帖由 刁民 於 2014-4-4 02:42 發表

果d場老細又會歡迎d水手晌個場度打躉既
引用:
原帖由 皮亞士 於 2014-4-4 03:09 發表

點解冇人跟進冇人理
引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-4 05:16 發表

因為尼行老細十居其九係大陸女人
引用:
原帖由 babycry1 於 2014-4-4 15:23 發表
有咩關係
因為有唔少對電腦對網上對論壇一知半解
甚至一無所知
既因為吹水怪集團當中有一舊野係貓台版主身份
同時又會化身去3台4台寫變身吹水小說
所以部份大陸女人場主以為佢地有神來之筆
可以谷起場既生意
從而d場唔會諗點改進
只會諗點叫班寫狗幫手谷鱔~失x敗!
亦因為咁
更加有一小撮冇x腦既場主以為果舊版主可以一統江湖
天真到所謂版主滿以為係=所有論壇中既唯一版主
其實經班寫狗寫過既場不下十幾間
可惜冇一間有好下場
唔係越寫越衰就係中蛇甚至結業
只不過d老闆娘從無回想細心分析過~正兜!

引用:
班吹水怪寫狗滲晌街街有晒a/c
不過唔敢亂尼怕被心水清既c兄踢爆
去d台寫親例被人插
u台寫左例冇效又唔知點面對d場主同囡囡
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實
對設計此圖既c兄拜服

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:19 發表

班吹水怪寫狗滲晌街街有晒a/c
不過唔敢亂尼怕被心水清既c兄踢爆
去d台寫親例被人插
u台寫左例冇效又唔知點面對d場主同囡囡
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實
對設計此圖既c兄拜服:good2 ...
師兄,你都花好多时间緝錄。勁

發新話題