發新話題

尋晚避雨上左映月莊

尋晚避雨上左映月莊

尖沙咀買完野遇上超大雨, 學做企街企左半個鐘有多冇少, 雨一直下冇停過, 身上冇傘無計可施, 呆等唔係辦法, 諗到既只有兩個方法, 是但揾間餐廳坐低望天打掛, 唔係就揾間疏乎下攝時間, 當諗到尼兩個方法時候, 男人天性凸顯出尼, 上網揾料, 最近就對面間間, 無心插柳貢上去, 三個囡囡在場, 坐晒梳化隨便望過兩眼, 睇中碎花裙仔果個, 老闆娘介紹係新尼冇幾耐叫可可, 身型完全走肥, part1幾掂 自我介紹之前做過美容師, 手法頗熟練而且按得舒服, 掃股隙有一手, 互動尚算配合, 順利升空, 夠鐘沖涼後出梳化坐多陣, 雨細左至say goodbye落樓, 差唔多番到屋企之前又落番大雨, 激死

落大雨走唔到, 去 dup 骨攝時間又真系唔錯喎 .

thx c兄好野分享

引用:
原帖由 laughing_guys 於 2014-4-1 08:36 發表
師兄,我又係落住雨走唔到,又用左個藉口去避雨,
其實去左探險。仲發現在個新大陸
願聞其詳

引用:
原帖由 Kyoiki 於 2014-4-1 12:42 發表

願聞其詳
希望師兄分享。。。。
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 laughing_guys 於 2014-4-1 08:36 發表
師兄,我又係落住雨走唔到,又用左個藉口去避雨,
其實去左探險。仲發現在個新大陸
唔係加拿芬道下話
如果係就bingo la

引用:
原帖由 laughing_guys 於 2014-4-1 15:44 發表
加拿芬道?唔明?
以為你去果附近遮

引用:
原帖由 eddie218 於 2014-4-1 00:12 發表
尖沙咀買完野遇上超大雨, 學做企街企左半個鐘有多冇少, 雨一直下冇停過, 身上冇傘無計可施, 呆等唔係辦法, 諗到既只有兩個方法, 是但揾間餐廳坐低望天打掛, 唔係就揾間疏乎下攝時間, 當諗到尼兩個方法時 ...
感謝c兄分享多個選擇

發新話題