發新話題

得閒試新場之御泉坊簡單報告!

得閒試新場之御泉坊簡單報告!

去開尖沙咀又身癢去按下,好彩平時努力溫習知道選擇幾多。。。最後去左the one對面近近地。。。哈哈!

上到去感覺又幾似對面海凱盈澗wor,樓下有看更不過無理我。。。老闆娘熱情招呼,又加上無咩人就帶左我去間有沖涼房帶人嚟睇。。。

第一小鳳仙裝(’・Д・ 不過皮膚比較黑。。睇多個先! 之後嚟過黑長髮走肥低胸。。。又費事再睇就試下啦!

Part 1 : 夠力!有心!細心按。。。夠力!的確幾好!唔知係d油定手勢好。。。唔算好成身油咁。。。讚一個!

Part 2 : 自動波,無問直接嚟?!小心為上問清楚都係老規矩。。手勢ok順得人!仲要T back !!搞到我好快ko。。。之後再按下夠鐘走人!

總結:應該得閒會再去,感覺良好!我試果個叫"雙字" )容(
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

你食得. 應該幾 OK 既.

引用:
原帖由 769394_China 於 2014-3-24 17:54 發表
總結:應該得閒會再去,感覺良好!我試果個叫"雙字" )容(
咁下次去番食定試新女

引用:
原帖由 曉士 於 2014-3-24 19:23 發表
你食得. 應該幾 OK 既.
言重了曉士兄。。。哈哈

引用:
原帖由 好淫一個 於 2014-3-24 20:52 發表

咁下次去番食定試新女
番食當然試新女啦。。。唔係點寫報告!哈哈

引用:
原帖由 769394_China 於 2014-3-24 17:54 發表
去開尖沙咀又身癢去按下,好彩平時努力溫習知道選擇幾多。。。最後去左the one對面近近地。。。哈哈!

上到去感覺又幾似對面海凱盈澗wor,樓下有看更不過無理我。。。老闆娘熱情招呼,又加上無咩人就帶左我去間有 ...
聽落幾掂wor

引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-3-25 00:45 發表

聽落幾掂wor
都ok ge。。。小弟係香港要求不太高

引用:

上到去感覺又幾似對面海凱盈澗wor,樓下有看更不過無理我。。。老闆娘熱情招呼,又加上無咩人就帶左我去間有 ...
容容

發新話題