30 1234
發新話題

朋友介紹落天池.

朋友介紹落天池.

有部份人話大陸開始安全, 未敢相信
上次同我上酒店既深圳女女,  亦已返家鄕
身痕點算好
有個老友比 tips................

佢久唔久落荃灣富都食飯 , 對荃灣略知一二
加上又有 C hing 出過報告,  於是介紹我上試下.

地方唔難搵, 基本上 2 樓一出就系.

到步唔見有其他客人, 靜靜地甘 la,

現場有 3 位女女,  2 位似系休息,  閉目養神甘上下,

其中一個立下眼幾唔錯,,,   想點佢....
可惜回覆訓緊覺.....

甘我照入房先沖涼,  派送有一次性短褲,,,

其間聽到一人客欲來幫襯,

客人問過單價, 項目, 人選之後, 選左一位
仲問可唔可以剩按腳,,,,,
聽到被選果個,  回應話唔識按腳,,,只識按身,..

客人就話唔做了, 走鬼左. .............................

同我按既女女, 唔記得咩名 ?  但幾好笑容,
按 + 推油手法唔錯,  岩岩做完運動既我, 即刻疲勞盡消.

同女女傾下呢單野先知,,,

原來我入黎, 同果位 C hing 睇中既, 就系事頭婆,
女女仲話果條友傻傻地,,

上黎想做按腳,,不得止,,,,按腳都仲想選人,,, 真難服侍

呢度用既油, 亦系 真正香薫油,

唔系大陸 / , d 來歷不明 BB .
我事后返屋企再沖多一次涼..依舊仲有陣陣芳香味.

甘既時勢, 為保安全, 唔上深圳...
就唔好用深圳 骨場, 20 零才 女女, 青春無比既去比較,

按摩 + 推油 + 排洪 , 仲要系 OK 既.....
400 蚊  so far so good la...

走前見事頭婆, 吹兩句先走...
目測真系好唔錯,,,,高挑走肥,

下次有機會再黎既話, 不作他選

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

老老實實,作為一個荃灣人, 天池真係叫做呢區一個唔錯既選擇.
獨立沖涼房係呢區真係叫幾難得.地方又夠光猛企理.
BTW, 我上次去有一個叫楚兒既師傅,手骨&排洪都真係非常之得一,抵讚!!!

我都好想去試一試老闆娘,夠哂白滑,就係輸在唔夠洶湧姐......

引用:
原帖由 曉士 於 2014-3-12 00:52 發表
身痕點算好
加上又有 ...
尼個時勢想淨按腳去地鋪機會大d

引用:
原帖由 tigercheung777 於 2014-3-12 01:49 發表
老老實實,作為一個荃灣人, 天池真係叫做呢區一個唔錯既選擇.
BTW, 我上次去有一個叫楚兒既師傅,手骨&排洪都真係非常之得一,抵讚!!!

我都好想去試一試老闆娘,夠 ...

引用:
原帖由 tigercheung777 於 2014-3-12 01:49 發表

我都好想去試一試老闆娘,夠 ...
咁樣已經唔錯wor

引用:
原帖由 曉士 於 2014-3-12 00:52 發表
身痕點算好
加上又有 ...
閱讀權限40!不如唔好放出黎!冇得睇!冇冇冇!

引用:
原帖由 yw169840 於 2014-3-12 07:44 發表
又唔見我睇唔到!

引用:
原帖由 yw169840 於 2014-3-12 07:44 發表

30 1234
發新話題