發新話題

影月莊胸懷大志既90後

引用:
原帖由 lemontea 於 2014-3-16 03:21 發表
唔係講少...真係想小,90分鐘唔知按嘜9...係揼得好很差。「胸懷大志...」? 肥材托個胸你話真會有幾大!至於排洪就一般機械式死chok,咩蘭花手認真9up。
我唔識樓主
但係睇唔過眼企出尼講句公道說話
唔信我唔緊要
c兄有需要歡迎查下我所出既報告
更有c兄鋪個踢爆專家花名比我
第一覺得c兄似足人民力量影子
輸打贏要鬧左先
第二覺得c兄冇禮貌
回應冇引用點知邊個打邊個
上尼只係輕鬆交流唔係歷史爬文

以下係我對c兄既逐點駁擊~

90分鐘唔知按嘜9..係揼得好很差
樓主報告內容~part1正骨手法當然唔係好叻
揀得90後靚妹預左有所包容
個人解讀~樓主已經導出靚妹手法有所包容=唔慌叻得去邊
另一位c兄報告亦有所提到http://www.88sauna.com/forum/viewthread.php?tid=113834&extra=page%3D1
明知自己對part1有所要求~點解仲要去試靚妹!

「胸懷大志...」? 肥材托個胸你話真會有幾大!
樓主報告內容~面前得閑既有兩位靚女
老板娘介紹ada同糖糖
ada高挑長腿
講野比較溫文
糖糖90後胸懷大志巨乳一族
外觀現性格熱情奔放類
兩者中我選擇後者

個人解讀~樓主已經詳述first image囡囡胸懷大志
wonder bra發明之下唔通選擇囡囡之前個個要光驗明証身?
全世界要以巨乳為身材之標準?
c兄身邊所有朋友100%愛巨乳一族?

至於排洪就一般機械式死chok咩蘭花手認真9up。
樓主報告內容~part2有少少蘭花手feel
個feel唔錯嫁
仍有進步空間
趁勢教教小妹妹
聽教聽話

個人解讀~樓主已經細述(有少少蘭花手feel)係個feel而非蘭花手法!
亦已提點囡囡手法仍有進步空間=有待調教改善!
所以
樓主有提到趁勢教小妹妹=手法純熟唔駛教la!

有冇睇書嫁?
如有不悅多多得罪

引用:
原帖由 lemontea 於 2014-3-16 16:17 發表
肥妹一個,莫講話有身材...!仲哀過北上嘅神獸。係對有部分C Hing喜歡食得肥利嘢先得。
燕瘦環肥有共鳴冇實質準則
相信囡囡唔係欣兒掛
唔食瘦就出言其他人食得肥利
c兄食既可能其他人覺得排骨

女人既野各花入各眼
每個已婚既c兄當初結婚果時總會覺得老虎唔差
衰到冇人有仲會娶佢?
但係其他人係咪一致認同屋企隻老虎好正尼
出尼做人處世待人接物何需憤世嫉俗

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2014-3-16 22:16 發表

我唔識樓主
唔信我唔緊要
輸打贏要鬧左先
第二覺得c兄冇禮貌
回應冇引用點知 ...
我buy丁兄中肯既論據

引用:
原帖由 lemontea 於 2014-3-16 03:21 發表
唔係講少...真係想小,90分鐘唔知按嘜9...係揼得好很差。「胸懷大志...」? 肥材托個胸你話真會有幾大!至於排洪就一般機械式死chok,咩蘭花手認真9up。
唔知c兄係咪講我?
試果次唔係咁差wor
如果我既報告有令c兄誤解
晌度向c兄講句唔好意思

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2014-3-16 22:16 發表

我唔識樓主
唔信我唔緊要
輸打贏要鬧左先
第二覺得c兄冇禮貌
回應冇引用點知 ...
感謝ding兄個人解讀many thanks

回復 36# 的帖子

嘩c兄算厚道
係我就插x番佢
香港既朋友你地好,我係尼自三藩市仆清幫,第二把膠椅,聾森!

引用:
原帖由 coiechan 於 2014-3-16 23:46 發表

我buy丁兄中肯既論據
我都buy x2
香港既朋友你地好,我係尼自三藩市仆清幫,第二把膠椅,聾森!

其實唔岩心水咪下次唔好揀佢囉,唔需要講到咁負面
寫跌錢報告都要有技巧架

發新話題