發新話題

映月湖之旅

有冇c兄可以透露映月湖 address many thanks

引用:
原帖由 raylam2009 於 2014-3-12 06:45 發表
有冇c兄可以透露映月湖 address many thanks
主頁ad ~ http://www.88sauna.com/item/shop-234.html

引用:
原帖由 lonely6969 於 2014-3-11 16:22 發表
part 2

rpp 都 r 左 好耐, 一個轉身, 上面自動大解放, 下路路路直通, 再加上一招賴你的提, 已經有升仙感覺, 都不特止....估唔到仲有...講到呢到唔講咁白啦 !
大家去到有無就隨緣啦.

so great services need to try la

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-3-10 01:34 發表

晴晴試左la
反轉身後真係有驚喜
thanks c兄報料
引用:
原帖由 kpo99 於 2014-3-10 15:01 發表
上到去揾寶兒話放假
試左coco
上圍彈手
part2有
已入個人番食list
引用:
原帖由 lonely6969 於 2014-3-11 16:22 發表
part 2

rpp 都 r 左 好耐, 一個轉身, 上面自動大解放, 下路路路直通, 再加上一招賴你的提, 已經有升仙感覺, 都不特止....估唔到仲有...講到呢到唔講咁白啦 !
大家去到有無就隨緣啦.

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2014-3-11 18:01 發表

尋晚上去試完晴晴
情況大致上與c兄相同
最尾部份應該係c兄有既我都有[img]http://www.88sauna.com/forum/images/smilies/default/shutup[1].gif[/img]

各位師兄晴晴和Maggie 試那個先好呢?本人好小出來玩,上次已經是上年10月。謝謝!

引用:
原帖由 Marcoss 於 2014-3-13 15:55 發表
各位師兄晴晴和Maggie 試那個先好呢?本人好小出來玩,上次已經是上年10月。謝謝!
我認為尼樓野比較個人同主觀性
況且各花入各眼

唔知你需要d咩, 好難介紹. 即係我試左咁多個場, 次次唔同女, 感受都唔同.
引用:
原帖由 Marcoss 於 2014-3-13 15:55 發表

多謝,今日試了睛睛。和上面一樣,不過她話tips要識do。

發新話題