16 12
發新話題

谷住谷住收工偷跳金x閣!

谷住谷住收工偷跳金x閣!

前幾日心血來潮,谷住谷住。。為求一洩所以上指壓玩就岩晒。。朋友話e間ok所以走去試一試!

上到去話無相熟等介紹,睇左兩個算數入閘(提下無去過你師兄,上到去睇多幾個會有說話聽,不過安全的放心!加上去玩服務主要,要靚女玩酒店啦)揀左個有小小肉地,有波路的,叫Amy好似。。。之後都係沖涼,水中蕭,埋牙啦。。。e間$390 50分鐘!我沖涼就先口爆一q。。。幾爽!之後上床服務。。。IOS嘢不多介紹。。。女女幾好服務!吹好耐下。。。硬左又上套嚟過。。。之後沖涼比錢走人!

不過2q其實唔太夠時間。。。由其如果自己果日表現麻麻。。。希望比到d無去過的師兄一d分享!
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 wan1976 於 2014-3-4 19:07 發表
多謝ching 報告,不過提醒一下你,呢間野經常有x 佬上黎查,好鬼掃興的
你經常去呢間?

引用:
原帖由 wan1976 於 2014-3-4 19:07 發表
多謝ching 報告,不過提醒一下你,呢間野經常有x 佬上黎查,好鬼掃興的
香港既朋友你地好,我係尼自三藩市仆清幫,第二把膠椅,聾森!

引用:
唔係瓜。。。雖然我地應該唔算犯法。。。但都幾。。。

引用:
原帖由 769394_China 於 2014-3-5 03:06 發表
唔係瓜。。。雖然我地應該唔算犯法。。。但都幾。。。
經常有鬼佬

每一次遇鬼佬就一嚇軟鞭
CR7

引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-3-5 04:17 發表

經常有鬼佬
哈哈。。。真係咩mood都無晒

經常有鬼佬上尼查乜?

16 12
發新話題