發新話題

果真如斯?

引用:
原帖由 hpap8480 於 2014-2-23 16:53 發表
昨日百無聊賴.,到深圳dup正骨,按完後不經意地行到至愛的邪骨場.,只見門户大開,燈光火猛,情不自禁的行入,
經理笑面出迎,細問之下 一切如常!!!聲稱無事發生,日間場內百分百安全,晚上有探射燈照應,確保平 ...
係囉!你講果間至愛骨埸叫咩名?等我地幫你留意下!

引用:
原帖由 hpap8480 於 2014-2-23 16:53 發表
昨日百無聊賴.,到深圳dup正骨,按完之後不經意地行到至愛的邪骨場.,只見門户大開,燈光火猛,情不自禁的行入,
經理笑面出迎,細問之下 一切如常!!!聲稱無事發生,日間場內百分百安全,晚上有探射燈照應,確保平 ...

引用:
原帖由 hpap8480 於 2014-2-23 17:49 發表
生意人推銷當然不可盡信!!君子不立危牆. 又豈會就此輕易受騙????不過.,如果斷正,該店有何後果.?

引用:
原帖由 曉士 於 2014-2-24 02:20 發表

不如你講下係邊間先 ?
睇下又可唔可信
quote]原帖由 oldpig 於 2014-2-25 07:47 發表
係囉!你講果間至愛骨埸叫咩名?等我地幫你留意下! [/quote]

閃左

引用:
原帖由 好淫一個 於 26/2/2014 10:08 發表
quote]原帖由 oldpig 於 2014-2-25 07:47 發表
係囉!你講果間至愛骨埸叫咩名?等我地幫你留意下!
閃左 [/quote]

引用:
昨日百無聊賴.,到深圳dup正骨,按完之後不經意地行到至愛的邪骨場.,只見門户大開,燈光火猛,情不自禁的行入,
開左條thread又冇回應
點膠流呀c兄

我所光顧之骨場,乃是小型場所,名不見經傳.,亦未見有廣告出街. 與港X.,月X灣.,捉X.,等大型場所不同.為港人熟悉!!為免鎗打出头鳥.,替其稍作保留,避免招風!!故隱其名稱.  望C HING們見諒

引用:
原帖由 hpap8480 於 2014-2-27 12:30 發表
我所光顧之骨場,乃是小型場所,名不見經傳.,亦未見有廣告出街. 與港X.,月X灣.,捉X.,等大型場所不同.為港人熟悉!!為免鎗打出头鳥.,替其稍作保留,避免招風!!故隱其名稱.  望C HING們見諒
c 兄亦有道理 , 有品

發新話題