發新話題

蛇年收爐最後一擊!偷跳再戰凱盈澗!

蛇年收爐最後一擊!偷跳再戰凱盈澗!

見得閒加上遲d又唔係CWB番工,周身骨痛。。所以再上去按一按佢先!
上到去無房。。。心諗唔通今日無咩運?附近又唔知有咩好按處。。。所以留電話等。。因為就有人走wo!落去諗住食d嘢。。。坐低分零鐘就有位。。。哈哈!好彩未叫嘢!(咁又唔算太黑仔)

之後坐一坐就入得房(今次睇清楚全鋪有四間房)係咪全部比客就唔知啦。。。點知又去番上次果間?!咁有緣?哈哈。。。見到位師兄走人,個技師好似幾靚女,走肥中長髮!樣唔太清楚。。。算數入房!點知得兩個得閒,叫老闆娘帶來睇睇。。。C_C_   &   B_B_ 最後決定C字頭技師。。。因為比較後生,樣順眼啦。。就試下你!雖然B字比較好身材,包唔晒嫁!哈哈!可能岩中女兄。。哈哈!

Part 1 : 夠力!位準!按落去先知自己果個位累!個人意見比我上次試果個更好!9/10分 全程無偷懶,有心機按!受力的師兄可以多個選擇!

Part 2 : detail唔方便寫。。。因為我見其他師兄都唔會寫,哈哈! 8/10分

PS最後都知果個技師叫咩。。不過老闆娘話按麻麻。。。所以不公開了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

多謝師兄用心分享

Thanks for your report

引用:
原帖由 769394_China 於 2014-1-28 12:22 發表
見得閒加上遲d又唔係CWB番工,周身骨痛。。所以再上去按一按佢先!
上到去無房。。。心諗唔通今日無咩運?附近又唔知有咩好按處。。。所以留電話等。。因為就有人走wo!落去諗住食d嘢。。。坐低分零鐘就有位。 ...
弓起c兄食到好野

引用:
原帖由 769394_China 於 28/1/2014 12:22 發表
上到去無房。。。心諗唔通今日無咩運?附近又唔知有咩好按處。。。所以留電話等。。因為就有人走wo!落去諗住食d嘢。。。坐低分零鐘就有位。 ...
幾正咁WO, 個報告幾特別

引用:
原帖由 lokchai 於 2014-1-29 02:16 發表

弓起c兄食到好野
thx thx。。。大家咁話

引用:
原帖由 blackjackal 於 2014-1-29 04:10 發表

幾正咁WO, 個報告幾特別
咁幾時到你寫先。。哈!

係咪有兩個c字頭嫁?

發新話題