發新話題

探討黃金海岸 (一支棉花捧一試便知龍與鳳!)

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2014-2-4 15:01 發表

大約半年前..
願聞其詳

還記得當日過關後在交通樓二樓的找換店換了3000港元人仔,有2300多.我把1500人仔放在銀包,另把800多人仔放在斜咩袋,因我慣性在內地買單時從斜咩袋拿錢出來而不拿錢包出來.之後就行去陽光酒店.途中諗起有個朋友話黃金d香薰鬆腿幾個引,於是就去試試之後才去陽光.係黃金沖涼換衫後銀包同電話都跟身,只是斜咩袋放在locker裡.鬆腿都算到位,要進取d就要小費300.算,300去陽光都夠.於是去換衫走人.買單時從斜咩袋拿錢出來時發覺只有5張毛佰佰而非8張.左抄右抄個斜咩袋都搵唔到.唉,心想唔係咁黑仔嗎.回到香港同朋友說起唔見錢,佢話佢去了幾次都冇事.我都算黑仔

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2014-2-4 23:09 發表
還記得當日過關後在交通樓二樓的找換店換了3000港元人仔,有2300多.我把1500人仔放在銀包,另把800多人仔放在斜咩袋,因我慣性在內地買單時從斜咩袋拿錢出來而不拿錢包出來.之後就行去陽光酒店.途中諗起有個朋友話黃金d ...
咁幾離譜wor

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2014-2-4 23:09 發表
還記得當日過關後在交通樓二樓的找換店換了3000港元人仔,有2300多.我把1500人仔放在銀包,另把800多人仔放在斜咩袋,因我慣性在內地買單時從斜咩袋拿錢出來而不拿錢包出來.之後就行去陽光酒店.途中諗起有個朋友話黃金d ...
黑店

引用:
真係唔得佢死

留港消費把la.

2 張10蚊紙有腳,自己行入袋…

引用:
正黑店
香港既朋友你地好,我係尼自三藩市仆清幫,第二把膠椅,聾森!

發新話題