發新話題

荃灣玲瓏坊

引用:
原帖由 tobegood 於 2014-1-6 00:31 發表

尋日去過
改左名叫天池
岩岩睇完c兄報告

引用:
原帖由 babycry1 於 2014-1-6 16:30 發表

岩岩睇完c兄報告
我又係x2

今日上去想試,上到去按鐘,有位女士開門(唔知係咪老板娘),再見有位爸打坐左响到,心知不妙,full house,我問要等幾耐?她說最少半個鐘,與此同時有位著黑絲高跟鞋的女技師出來望望我,然後說唔好意思,要等40分鐘左右,呢個唔知係咪就係c兄所說的人妻莉,相頭一般,不過對腳好令好纖瘦,如果鍾意slim身材囡囡的爸打,如經過上可去試試尋寶。

引用:
原帖由 Koala_18 於 2014-1-11 00:05 發表
今日上去想試,上到去按鐘,有位女士開門(唔知係咪老板娘),再見有位爸打坐左响到,心知不妙,full house,我問要等幾耐?她說最少半個鐘,與此同時有位著黑絲高跟鞋的女技師出來望望我,然後說唔好意思,要等4 ...
咁旺

引用:
原帖由 zoomam 於 2014-1-11 06:56 發表

咁旺
可能房小囡囡更少呢…我是下晝4點半左右上去,唔知呢段係咪旺場呢。

引用:
原帖由 Koala_18 於 2014-1-11 09:26 發表
可能房小囡囡更少呢…我是下晝4點半左右上去,唔知呢段係咪旺場呢。
我諗房少唔會只得一間掛

引用:
原帖由 Koala_18 於 2014-1-11 00:05 發表
今日上去想試,上到去按鐘,有位女士開門(唔知係咪老板娘),再見有位爸打坐左响到,心知不妙,full house,我問要等幾耐?她說最少半個鐘,與此同時有位著黑絲高跟鞋的女技師出來望望我,然後說唔好意思,要等4 ...
係咪改左名?

引用:
原帖由 what他fish 於 2014-1-12 21:42 發表

係咪改左名?
冇收到公共pm咩?改左叫天池 http://www.88sauna.com/item/shop-284.html

發新話題