25 1234
發新話題

初試麗C

初試麗C

昨晚同朋友食完殺鳩你pizza,之後轉戰鳳凰路,之前朋友話呢間好正於是試下
去到前台同更衣都係比我殘殘舊舊既感覺,大廳得一條友比個c9係到按腳.不過好彩沖完涼比我著件衫都幾新淨.之後入房,發現地方又唔錯,床單雪白,令人喜出望外.個主任問我要按中式定推油~仲洗問既!當然係推油啦

之後來左個妹妹仔~幾好肉地,又識爹人~真係唔錯.皮膚又白又滑.美中不足係對奶太細~
放完煙花埋單都係188,都幾抵玩!
下次試埋附近間鳳凰正唔正先

麗C同新王朝同出一徹
之前試過唔少過七次國內正義朋友拍門
每次都請d港客聚舊

引用:
原帖由 zero2701 於 2013-11-23 14:25 發表
昨晚同朋友食完殺鳩你pizza,之後轉戰鳳凰路,之前朋友話呢間好正於是試下
去到前台同更衣都係比我殘殘舊舊既感覺,大廳得一條友比個c9係到按腳.不過好彩沖完涼比我著件衫都幾新淨.之後入房,發現地方又唔錯,床單雪白,令 ...
麗 C,,,, 依前我都成日去.

引用:
原帖由 lowie516 於 2013-11-24 02:21 發表
麗C同新王朝同出一徹
每次都請d港客聚舊
甘清楚 ...

好彩我以前去無事姐....

引用:
原帖由 曉士 於 2013-11-24 02:24 發表

甘清楚 ...

好彩我以前去無事姐....
呢間你都去過?

引用:
原帖由 曉士 於 2013-11-24 02:22 發表

麗 C,,,, 依前我都成日去.
最早期試業100推油試過
過左優惠期再去變開大場
去兩次唔開大遇黑面後冇再去
朋友去比我後期好多
網上點講危險冇人信
頭幾次朋友冇事
最後一次被KO踢門斷正
拉到斜對面派出所
聽朋友事後講KO好環保
冇警車接
沿途行路到派出所
困獸鬥一日一夜求到人贖佢走
差d連份工都冇埋

引用:
原帖由 zero2701 於 2013-11-23 14:25 發表
去到前台同更衣都係比我殘殘舊舊既感覺,大廳得一條友比個c9係到按腳.不過好彩沖完涼比我著件衫都幾新淨.之後入房,發現地方又唔錯,床單雪白,令 ...
去鳳凰前記得帶定槌仔

引用:
原帖由 lowie516 於 2013-11-24 02:21 發表
麗C同新王朝同出一徹
每次都請d港客聚舊
尼兩間同鳳凰同一路
正所謂唇寒齒亡

25 1234
發新話題