27 1234
發新話題

一試藍月

一試藍月

早排同朋友食飯, 講開佢最近又有去 SZ 機場,,,  ( 其實部份都系我介紹佢去 , 好淫都見過既 )
甘佢就講有間系福田 問我去過未 ?    老實. 我機場好少去福田,
OK , 今次一於交個人比佢由佢帶路.

過關打的 " 水立方 "    問佢 : 喂...唔會系去大堂做鬼機系嘛,,,,
落車先知原來過藍月 .
朋友唔系街街會員, 亦唔知我系曉士 .   估計佢應該系睇隔離台知道呢個場.
呢刻先知原來系想我陪太子讀書, 多個伴拍跳試試.   既來之. 則安之.  

硬件正常, 亦算干淨    女女唔識由部長安排,,,, 例牌要求:  高 d 靚  女,   朋友就要大波 ..
入房報 29 , 樣唔算靚, 但身材走肥, 高跟鞋后 米六幾,,, 是旦,,,放入闡.

先系交流, 傾下計,,,,半咸淡廣東話 OK 既...
講 dup 骨手骨麻麻....女女話新做.....三  .四個字出去攞油,,,,,  不過好快返 ....

跟手推油背...但其實集中系 pat pat 部份 , 用手指, 指甲去挑逗下你... 都有打冷震
之後飛 bra body ~  可惜系...波仔細細,,, 無乜 feel
返轉身,,,,坐系你 j j 上 un 下  un 下  ,,,,  重複 body ,,
由於波細無乜 feel , 改為以守為攻, 睇下發唔發掘到其他好玩既....
點知,,,, 女女敏感到暈,,,, 郁 d 怕癢,,,下面隔褲碎下都唔得 唉, 做植物人算....   

但有驚喜既系  打飛機,,,好舒服,,,好似按前列線甘,,,
慢慢同你按...按得好舒服,,, 先慢慢有技巧打出來....
唔系一般女女機場做,,,,只識打,,,唔識按,

大堂等埋老友, 吹陣水埋單走人,  問佢果件得唔得 ?
佢又系話, 想要大波無大波 ,, 求其樣順眼就算,
我無睇見佢果件個樣,,,順唔順眼得佢唔.

埋單 268 ,  前台話有充值會優惠 d ,,,
傻啦,,,與其放低 d 錢系你公司, 不如 d 錢留係自己銀包

引用:
原帖由 曉士 於 2013-11-13 14:40 發表
早排同朋友食飯, 講開佢最近又有去 SZ 機場,,,  ( 其實部份都系我介紹佢去 , 好淫都見過既 )
甘佢就講有間系福田 問我去過未 ?    老實. 我機場好少去福田,
OK , 今次一於交個人比佢由佢帶路.

過關打的 ...
你呢排玩親都係細波喎

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-11-13 15:05 發表

你呢排玩親都係細波喎
我都想玩大波 架  

好彩打機手勢好,補其自身不足。

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-11-13 15:05 發表

你呢排玩親都係細波喎
引用:
原帖由 曉士 於 2013-11-13 15:39 發表

我都想玩大波 架  
大波唔係咁易搵
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-11-13 19:24 發表

大波唔係咁易搵
以想搵高挑身型既款頭 ,  大波的確唔易有 ...

前港濠 6 仔,  已叫好接近啦...

係喎,次次都係波仔細細

27 1234
發新話題