發新話題

是日兩飛 竹仔+華興

是日兩飛 竹仔+華興

好耐冇出過報告 係時候回饋下街街ching 們尋日既

第一飛  竹園
之前未去過 ,穩穩陣陣搭地鐵竹園出口,東門北路左右是但揀一邊 , 就試行左邊 一路都唔理街號 (有師兄提過唔好信街號)  其實都幾遠 慢行都成十分鐘 天氣熱米搞我
入到場 即時響朵$288 " />" />" />" /> 其實一心想搵7仔(猶記得ching 報告冷靜與熱情之間)點知剛上鐘.....部長話得一個66得閒(擺明昆我....見我O靚仔好恰)驗下貨先 
66入到黎 完全冇表情 (通常D女冇表情 幾靚幾索我一定彈)  (但我就記得曉士兄試過話66 對波好大) 好放佢入閘
好彩仲有少少口材 將冰山擘開, 佢之後仲猛咁滅我鼻同耳仔 (我幾時都覺攪好氣氛好重要)
part 1 都係今...part 2 就熱茶冰水環保吹 好爽好濕好舒服又吹又賴左幾分鐘 爽到不得了 上路少女波 (佢話之前係做前台姿客 我仲笑佢考慮左今耐先做技師 今靚女唔做技師浪費哂  又博紅顏一笑
" />" />)
佢有佢忙我有我忙...  最後手打出
(番黎先留意 原來曉士ching 係試68  好彩錯有錯著)

回夠氣 行去華興第二飛 (廚房仔ching 試過30 好掂 亦聽聞月尾先番 ) 女部長話30今日番.
上到去都成八點 就一心等晚班囡 華興女部長真係幾好招呼 要讚下(佢會講埋邊D女係環保 邊D唔係 邊D用膜\) 問我鐘意乜類型 俾左幾個number  我就坐O係大廳最後排等晚班 睇住早班囡囡出出入入攞野
No.9 高佻長腿走肥 (少少少中) 見到佢 又諗起門ching 應該O岩食 隻腳真係幾正
No.66 細細位 但個樣超級可愛
No. (18 唔肯定) 長髮靚腳
其他就一般
女部長重點推介話26好好招呼 對波超級靚wor 個個客都話服務100分  
26相頭認真一般(世界公平 又要靚 ;服務好 ;身材好;邊有可能) 知道26 用保鮮膜 我就索性波推餐算 反正一心靚波梗係夾出
part1  好掂有板有眼
part2  推pat pat 超舒服 我未試過爬低卒細佬可以今舒服(如果唔係之前出左次 真係走火)之後到我主動出擊玩到佢成身軟哂 對波真係好好玩 又好反應又好奶 超
玩波玩左好耐 我就問(可唔可以....我未講完, 佢就已經雙手爽好對波 男上女下夾左陣)之後換post 女上男下繼續夾波 26又上下郁得快 好有扑野feel.... high 到不得了 最有射哂落對靚波度 完事後仲攬到我實一實
非常滿意 埋單198 抵到暈
報告打完 好長 (某分區版主 唔好再催我出報告la
)

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2013-9-27 00:17 發表
某分區版主 唔好再催我出報告la  ...
頂你呀, 係街街收埋收埋咁多好料, 唔出報告點對得住D師亨呀

BTY, 竹記66真係前知客, 我只見過佢做G客, 可惜未上過鐘, 一定再走多轉

華興呢件真係波令? 波出都好好FEEL啦

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2013-9-27 00:17 發表

第一飛  竹園
之前未去過 ,穩穩陣陣搭地鐵竹園出口,東門北路左右是但揀一邊 , 就試行左邊 一路都唔理街號 (有師兄提過唔好信街號)  其實都幾遠 慢行都成十分鐘  ...
竹完 66 相頭如何 ?  ad 相..要打幾折....

有冷熱飲送...我都想試...

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-27 01:04 發表

聽落..................一定YCOT

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-9-27 00:44 發表

BTY, 竹記66真係前知客, 我只見過佢做G客, 可惜未上過鐘, 一定再走多轉
引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-9-27 01:46 發表

聽落..................一定YCOT
你走完返黎話我知呢 ....

大佬呀個報告咁正引死人咩

引用:

第一飛  竹園
之前未去過 ,穩穩陣陣搭地鐵竹園出口,東門北路左右是但揀一邊 , 就試行左邊 一路都唔理街號 (有師兄提過唔好信街號)  其實都幾遠 慢行都成十分鐘  ...
先多謝c兄詳細而精彩報告,抵讚!
睇到我都心癢癢添!

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-27 01:04 發表

我覺得同真人差唔多 不過就比較多少少肉地

發新話題