10 12
發新話題

竹記夜行

竹記夜行

跟老友食完宵夜, 老細又要我走多轉皇崗攞野比佢(鬼叫佢的名字是老細), 咁食完野跟老友2個人過皇崗關, 決定竹記.

未到前搜集定資料後, 我BOOK定18號, 中女, 入房後大約32-33左右, 最重要係大波 , 我的至愛, 最欣賞18係有一手好骨, 竹記幫診咁耐未試過正骨超過一粒鐘(事後老友重話佢搞掂過黎裝我幾次都重揼緊), C服到訓左, 之後才邪, 先用水洗一下, 之後一直用口, 我因身位唔多啱(似69), 咁就不停玩下面 , 最可惜係之後用手出, 唔係中出, 晒左……… ..

總結係竹記好多中女都係環保,不幸係老友個件無用口.

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-9-26 00:34 發表
跟老友食完宵夜, 老細又要我走多轉皇崗攞野比佢(鬼叫佢的名字是老細), 咁食完野跟老友2個人過皇崗關, 決定竹記.

未到前搜集定資料後, 我BOOK定18號, 中女, 入房後大約32-33左右, 最重要係大波 , 我 ...
我蠢左.... 叫左囡囡攞油推 pat pat...  
又比佢 劣左我幾劣 棍仔 / 袋低.....

可能就甘.... 囡囡就唔用口 .

不枉此行la

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-26 02:29 發表

我蠢左.... 叫左囡囡攞油推 pat pat...  
又比佢 劣左我幾劣 棍仔 / 袋低.....

可能就甘.... 囡囡就唔用口 .
黑哥冇比提示你咩

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-9-26 11:59 發表

黑哥冇比提示你咩
我唔記得左

總結係竹記好多中女都係環保??

仲是嗎,上次都是用手

引用:
原帖由 33 於 2013-9-26 22:44 發表

仲是嗎,上次都是用手
睇報告跟住搵食,機會大好多

引用:
原帖由 33 於 2013-9-26 22:44 發表

仲是嗎,上次都是用手
試過有中女中出, 也試過轉手打

10 12
發新話題