發新話題

舊地重遊. @九記

舊地重遊. @九記

心思思...碌野想郁.
靜靜雞...搵電話篤.
問老友...提議九記.
仲叫我...到左即覆.
點知佢...志在吹水.

耐無上...仲知邊頭.
衰司機...亂鳩甘兜.
喝佢停...采佢 on 9

大汗 dup 細汗........ 沖完涼坐底抖抖.
大堂都叫有人氣 ...  唔知佢地按完未
又見多幾位人客.....沖完涼都 沖沖沖.....
坐都唔坐下... 衝入房個 "衝 "
甘既環境下...我都唔執輸....  
叫部長搵個靚女入房開工 ...

介紹件 18.. 皮膚幾白滑
論樣...雖不是好很靚果只 .
但心諗...呢個時間好似幾多客...
自己時間有限.... 彈佢驚陣間仲無野吔

part 1 按下背. 調下情.
交流下. 20 mins 好快過.  
之后要個 238 plan . 結尾覺得無選錯.
果凍. ball 推. 流程做足無偷懶.
舌功由背脊. 一直向下游...
仲游埋上前面..... 爽

囡囡架生又要比個 like .
人仔細細...對奶幾大.
系..又圓..又有肉...又 firm 果隻 .
配合埋 lin 頭 .  手口感一流.
仲識就身位. 比我后兜數毛毛...
感覺佢有...一個好 嫰 既架生...
好快我就開心到...射到成身都系啦.

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-9-15 22:57 發表

大陸最興掩飾真相
門兄倒不如post番以前大陸媒體點報導六四好過la
用呢樣做舉例.... 大家自自然然...好易明白.  大陸人系點樣先欺欺人 lor.

引用:
原帖由 Yip佬 於 2013-9-21 01:38 發表
有時幾欣賞街街d搞鬼圖多過報告
的確又系架 .

引用:
原帖由 Tonyja 於 2013-9-21 01:16 發表
曉士兄,出動
出鬼出馬咩....咪聽淫版亂 up      

甘岩果 2 日得閒之嘛 .....  

不過聽講最近查得幾密 ....  國慶前後...大家都系小心 d 啦....

發新話題