發新話題

港濤2仔老翻Mia綠燈俠....激呀!(多相)

引用:
原帖由 teikai 於 2013-9-11 05:44 發表
以前去羅湖,如果起機多數都去「港」字派,貪佢靚女夠多服務又放(幾乎係羅湖半裸波推始祖),唔知幾時間始,市場上出現咗一啲「升級」機場?成功俘虜咗不少「乘客」歡心,而我正正就係其中一位。
...
引用:
原帖由 刁民 於 2013-9-11 11:06 發表
老友條女最尾果幾張太做作la
邊有可能對住鏡頭咁豪嫁
扮偷拍未夠班
話明影冇可能
不過算la你揾食遮
我當睇辦睇完笑兩聲算
引用:
原帖由 khtest 於 2013-9-11 15:06 發表

邊使扮偷拍呀!我擺明叫條女俾我影喇,你無可能明影啫,唔好抹殺其他可能,或者有唔少c hing有咁嘅能力呢
引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-9-11 16:01 發表

樓主唔係你,點解由你代答

引用:
原帖由 khtest 於 2013-9-11 15:06 發表

邊使扮偷拍呀!我擺明叫條女俾我影喇,你無可能明影啫,唔好抹殺其他可能,或者有唔少c hing有咁嘅能力呢

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-9-11 16:01 發表

樓主唔係你,點解由你代答
可能 C 兄都試過咁影
咪幫樓主代答 lor
希望大家都食到好野

港濤換左管理但原來冇換老細,都係老休做,新裝修搞 d 花臣野,整左台卡拉 Ok,唔知愛黎做乜,好似話暫時定價258骨友 fd 回報係咁多,暫待証實
We can fly so high and never gonna die

2 仔都幾好波喎

引用:
原帖由 Mars 於 2013-9-12 02:11 發表
港濤換左管理但原來冇換老細,都係老休做,新裝修搞 d 花臣野,整左台卡拉 Ok,唔知愛黎做乜,好似話暫時定價258骨友 fd 回報係咁多,暫待証實
你去試下lor

引用:
原帖由 teikai 於 2013-9-11 05:44 發表
以前去羅湖,如果起機多數都去「港」字派,貪佢靚女夠多服務又放(幾乎係羅湖半裸波推始祖),唔知幾時間始,市場上出現咗一啲「升級」機場?成功俘虜咗不少「乘客」歡心,而我正正就係其中一位。
...
唔係好想回應你架啦,不過分身分到亂晒龍,自已係咩account login 都未知重要當偷映,你當呢度d會員傻架!

呢件幾好喎

發新話題