發新話題

港濤2仔老翻Mia綠燈俠....激呀!(多相)

港濤2仔老翻Mia綠燈俠....激呀!(多相)

以前去羅湖,如果起機多數都去「港」字派,貪佢靚女夠多服務又放(幾乎係羅湖半裸波推始祖),唔知幾時間始,市場上出現咗一啲「升級」機場?成功俘虜咗不少「乘客」歡心,而我正正就係其中一位。

收到風「港濤」啱啱轉咗管理,上去一望之下,全場裝修過晒,場面即時新淨晒,呢點對我並唔重要,只要間場唔太爛,企企理理就可以,因為我目標係....

冲完涼去電腦睇相,睇啱兩件相頭一族,人就係咁膚淺,明知單睇外表靚,服務可能靠唔住,但依然俾包裝吸引,就叫個經理埋嚟。

一望個經理原來識嘅!老友即刻溫馨提示,話嗰兩件相頭族,真係全程sell樣,未必啱我要求咁話....

之後話場內有件「綠燈俠」,服務好似上咗高速咁,全程暢通無阻,而且個樣仲有少少似Ma Ma Mia添!

就信個經理一次,見到2仔出現,真係有七成像Mia,身型就細粒少少,頭髮金金哋,十足o靚模感覺。

2仔坐埋床,我即時拉底佢件工衣,睇下條事業線先,2仔嗲咗一下就伸手挘我JJ。

難得2仔靚女又年青,加上態度咁進取,我主動要求skip咗part1,快快入直路同2仔互相私片好過。

保鮮膜2仔做得好有心機,有幾下仲玩深喉,吹嗰陣2仔下路正好向正我,我開頭隔住佢條半透明「蕾士」底橫,掃下2仔下路....

掃咗陣見2仔有些少反應,我就瓣開條under邊,直深佢隻水蜜桃,真係多水多汁,2仔搏命吹我又係咁撩,大概玩咗十零分鐘,我隻手都有啲攰,唔知2仔牙骹有無軟呢....

2仔話同我玩夾腸仔,我問可以夾出嚟嗎?2仔笑一笑就用對波包實我條棍,之後上下係咁搖,有時又低頭舐下我個「頭」,我曾經有諗過胸爆佢,不過肯定射到2仔下巴同成頭髮都係,最係只係射中佢心口兩粒紅心....

總結:而家有好多「升級」機場,就算班技師服務點好點放,但相頭年齡大家心中有數!而呢隻2仔年輕樣靚,有咁進取嘅服務,叫佢做綠燈俠絕對唔過太!呢期應該會多啲去港濤,下次試下睇下間場有無其他好囡囡,希望可以出多幾個報告,再同各c hing們分享下。

老友條女最尾果幾張太做作la
邊有可能對住鏡頭咁豪嫁
扮偷拍未夠班
話明影冇可能
不過算la你揾食遮
我當睇辦睇完笑兩聲算

引用:
原帖由 刁民 於 2013-9-11 11:06 發表
老友條女最尾果幾張太做作la
邊有可能對住鏡頭咁豪嫁
扮偷拍未夠班
話明影冇可能
不過算la你揾食遮
我當睇辦睇完笑兩聲算
邊使扮偷拍呀!我擺明叫條女俾我影喇,你無可能明影啫,唔好抹殺其他可能,或者有唔少c hing有咁嘅能力呢

引用:
原帖由 khtest 於 2013-9-11 15:06 發表

邊使扮偷拍呀!我擺明叫條女俾我影喇,你無可能明影啫,唔好抹殺其他可能,或者有唔少c hing有咁嘅能力呢
樓主唔係你,點解由你代答

2仔幾大波wor

發新話題