22 123
發新話題

新園新女.

新園新女.

咁啱手頭工作順利完成, 留係深圳揼埋骨至回港交人, 見新園未去過, 4點幾又咁啱係東門買下野, 行過去都好近, 所以就呢間(起碼避開重災區).

去到一個女性像酒樓G客裝束的叫我入房, 問下有無相熟技C, 當然無啦更係, 佢發版話新女今日才返工, NO ((, 我說士但啦, 入房見細波不過身型平均, 最重要係一陣女人香, 並不是香水, 是女人的一種味道, 好啦, 放入閘.

Part 1, 正骨唔錯, 原來是太x洋正骨出身, 閒聊中發現佢講野好鬼死嗲及溫柔, 真難得女友feel, 一於改plan變298plan試下佢.

Part 2, 一早預左細波, 不過少女波好廷下, 而且個人覺得幾好搓, 跟住原來要包膜, 咩心機都無晒, 慘, 重要吹左5分鐘左右就轉用手, 咁………轉plan黎做咩呢, 我都唔明, 抓晒頭? 好在佢雙腳肉緊甲實我對腳, 重叫我大大力搓佢對波, 唔客氣好q大力搓, 反而佢真係叫得越來越大聲, 原來有辟好要大力搓, 估佢唔到, 終於佢叫最大聲時出左…………

洗手回來重要幫我按頭(係上面個頭, 唔好心邪), 直至夠鐘.

可能會返食, 因為女友feel好重, 好想搵機會

埋單88卡再減廿皮, 真係好啦

送上佢徹信相, 加左好大權限, 唔想做中秋手信

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯唔錯.

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-6 03:19 發表
唔錯唔錯.
你好似無咩動力出動wo

引用:
可能會返食, 因為女友feel好重, 好想搵機會佢
你想講..好想咩佢呢 ?  

小心沉船喎 .

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-9-6 03:21 發表

你好似無咩動力出動wo
我就黎做和尚....

我呢排黑過黑仔達...去玩預感實奶野.

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-6 03:23 發表

你想講..好想咩佢呢 ?  

小心沉船喎 .
又沉, 唔好啦瓜

咁辛苦至蒲返上岸

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-6 03:25 發表

我就黎做和尚....

我呢排黑過黑仔達...去玩預感實奶野.
走轉馬交, 我又唔信你乃野呀

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-9-6 03:27 發表

又沉, 唔好啦瓜

咁辛苦至蒲返上岸
弓喜弓喜 ...
甘就可以再周圍食...時時食...

22 123
發新話題