發新話題

羅湖 kim sa tan 606 ~ 唔吹爆都俾佢夾爆!(有相)

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-7 22:00 發表

C 兄意思應該想話, 就算上去,,,想搵呢 d 廣告既囡囡..一般都系搵唔到既..
( 因為只系廣告, 吸你上去 . )

另外,,呢間算系高危場, 檢查 / 整水喉實有佢份.
連你都知,即係高危中既高危

引用:
原帖由 曉士 於 2013-9-7 22:00 發表

C 兄意思應該想話, 就算上去,,,想搵呢 d 廣告既囡囡..一般都系搵唔到既..
( 因為只系廣告, 吸你上去 . )

另外,,呢間算系高危場, 檢查 / 整水喉實有佢份.
點証明一般都系搵唔到

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2013-9-6 08:00 發表

吊,間場今個星期喺「方向日報」登咗兩日廣告,我仲見到呢條女606張相,啲粉腸擺明亂放毒箭喇

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-9-8 12:07 發表

連你都知,即係高危中既高危
聽返黎架咋 .

引用:
原帖由 khtest 於 2013-9-8 21:16 發表

吊,間場今個星期喺「方向日報」登咗兩日廣告,我仲見到呢條女606張相,啲粉腸擺明亂放毒箭喇
又唔可以話人亂放毒箭.
報紙出左女女相,但就真係未必有其人既,
張相都係場比佢地登出黎啫,
唔代表你上到去一定搵到呢條女.
之前有CHING話拿住張報紙相上場所指明要相中人,
得番黎既回覆係(今日岩岩請假,一場上到黎,介紹個好野比你)
呢個情形以HK場佔大多數,SZ場都有,不過小D啫.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-9-8 21:45 發表

又唔可以話人亂放毒箭.
報紙出左女女相,但就真係未必有其人既,
張相都係場比佢地登出黎啫,
唔代表你上到去一定搵到呢條女.
之前有CHING話拿住張報紙相上場所指明要相中人,
得番黎既回覆係(今日岩岩請 ...
如果係香港場就99.9%係, 但係大陸版就未必, 情節上可能有出入, 不過真有其人有何難, 潮流唔興 la

引用:
原帖由 popy 於 2013-9-5 20:28 發表
近排收到風,話ds嗰邊打風,反觀羅湖就似乎比較平靜。有日睇到某廣告,介紹人民南路「街0那」嗰間金記,入面有件606號技師,佢唔只眼仔碌碌,心口仲非常脹卜卜,有見如此人間胸器,當然第一時間上去會一 ...
身材一流正呀

中中地幾岩FEEL

發新話題