29 1234
發新話題

lunch 偷跳

lunch 偷跳

最近有 c 兄提起足安康尼間場至醒起好耐冇去過 , 雖然近有時經過都冇諗起 , 早兩日晏左食 lunch , 唔係點見肚餓 , 特登上去走左轉 , 硬件改動左少少 , 趕時間冇 dup 足鐘 , 囡囡冇問到叫咩名 , 中女大約 30 頭 , 高挑身型白淨 , 樣子幾順眼 , 個背出左唔少力 夠認真要讚 不時會問我夠唔夠力邊度比較攰 , 頭鐘過左叫囡囡免晒其他部份 , 由於自己時間好趕 , 連前列腺位都 skip 埋 , 直接排洪 , part 2 真正前奏手勢如無緣試到 , 趕頭趕命沖涼換衫走 , 下次有機會番試 , 不過肯定唔會晌 lunch 時間去

lunch time好急wor

mark兄真係急

引用:
原帖由 mark34 於 2013-8-10 09:12 發表
最近有 c 兄提起足安康尼間場至醒起好耐冇去過 , 雖然近有時經過都冇諗起 , 早兩日晏左食 lunch , 唔係點見肚餓 , 特登上去走左轉 , 硬件改動左少少 , 趕時間冇 dup 足鐘 , 囡囡冇問到叫咩名 , 中女大約 30 頭 , 高挑 ...
單鐘

引用:
原帖由 mark34 於 2013-8-10 09:12 發表
最近有 c 兄提起足安康尼間場至醒起好耐冇去過 , 雖然近有時經過都冇諗起 , 早兩日晏左食 lunch , 唔係點見肚餓 , 特登上去走左轉 , 硬件改動左少少 , 趕時間冇 dup 足鐘 , 囡囡冇問到叫咩名 , 中女大約 30 頭 , 高挑 ...
咁趕咪鬼去la

引用:
原帖由 中女情人 於 2013-8-11 08:32 發表

咁趕咪鬼去la
lunch 時間可以有幾多

引用:
原帖由 mark34 於 2013-8-11 08:43 發表

lunch 時間可以有幾多
點解唔放工去?

引用:
原帖由 電車奇 於 2013-8-11 21:03 發表

點解唔放工去?
佢得至得嫁

29 1234
發新話題