38 12345
發新話題

映月湖 - 豪擲 $700 享受磨砂

映月湖 - 豪擲 $700 享受磨砂

事先聲明,對我來講是 “豪擲”,其他師兄當然唔會覺咩一回事。

好耐未上過足仔,
最近工作得閒,
請一日假休息休息,
順便想會一會最近名氣幾好嘅寶兒。
自問自己唔係一個喜歡碰運氣的人,
搵錢辛苦,難得請假,想有選擇。

預先一日打電話約定時間 ,約定寶兒。
差點找不到韓國飯店旁嘅樓梯,
入礞W樓,老爺禰i以納入文化遺產。

入門口老闆娘唔喺到,不過預約咗,入房。
沖完涼,寶兒入房…………
個人評價,如果全世界女子分 “靚女”,“一般” 及 “唔靚”,
寶兒屬於 “靚女” ,身形平均,好笑容,健談。

磨砂,木桶沖身,推油等等(其實我第一次磨砂 ),
part 1 部份幾好,一路有講有笑,開心之旅。
part 2 手法熟練,
我屬於享受親密型,四目傳情,互動成功

個人好享受今次旅程,一定會再搵寶兒 (寶兒!妳等我! )。
今次唔記得下載優惠券,下次問吓重有無優惠先。

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-7-23 18:03 發表
個人好享受今次旅程,一定會再搵寶兒 (寶兒!妳等我! )。
今次唔記得下載優惠券,下次問嚇重有無優惠先。.
http://www.saunaguide88.com/forum/forumdisplay.php?fid=102

店舖名稱:映月湖美容Spa
所在地區:尖沙咀

營業時間:11:00am ~ 02:00am
查詢電話:69793589 (需有來電顯示)
店舖地址:九龍尖沙咀堪富利士道5A號4/F (韓國錦城飯店側樓梯入,電梯按4字)
交通位置:港鐵尖沙咀站A2出口 (出站不需1分鐘即到)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
即場免費
桑拿街會員

(詳情可致電或親臨前台接待處查詢)
"88會員折扣卡"限量免費派發,先到先得,送完即止!

桑拿街會員出示會員卡優惠劵可獲¥50優惠
詳情可瀏覽優惠區
討論區內會員優惠推廣區

我失策咗囉!下次都唔知會唔會 spa 㖭架 ?!

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-7-23 18:03 發表
事先聲明,對我來講是 「豪擲」,其他師兄當然唔會覺咩一回事。

好耐未上過足仔,
最近工作得閒,
請一日假休息休息,
順便想會一會最近名氣幾好嘅寶兒。
自問自己唔係一個喜歡碰運氣的人,
搵錢 ...

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-7-23 19:28 發表
我失策咗囉!下次都唔知會唔會 spa 㖭架 ?!
冇卡既去之前print定coupon
埋單時lor番張卡冇蝕
下次去咪唔駛再print咁麻煩lor
橫掂張卡又唔係用死一間場
仲有其他場用得

引用:
原帖由 spring-pocket 於 2013-7-24 15:03 發表

冇卡既去之前print定coupon
埋單時lor番張卡冇蝕
下次去咪唔駛再print咁麻煩lor
橫掂張卡又唔係用死一間場
仲有其他場用得
認同

回復 6# 的帖子

lor左冇蝕底

38 12345
發新話題