33 12345
發新話題

有感而發出個竹園報告

有感而發出個竹園報告

坐的士路經此地有感而發即刻落車,前台裝下夜班囡囡牌,人事變遷好多唔識,經理拍晒心口叫沖涼先,等陣介紹個新女比我試,好la信下佢一次咁多,同佢吹陣水之後入房,入到房囡囡已經鋪好床等緊我,問下靚女幾號,陰聲細氣話比我知16號 好似驚我食左佢咁 頭段有傾有講,入直路自動波,2/3光 主動小鳥依人 幾十歲人覺得very sweet 上下綠打埋井 蜻蜓點水車左幾下,事後覺得點我諗唔需要問我

夜鬼兄,好似好趕咁喎!
食都件好野真係心身都舒暢。

引用:
原帖由 夜鬼 於 2013-7-9 03:51 發表
坐的士路經此地有感而發即刻落車,前台裝下夜班囡囡牌,人事變遷好多唔識,經理拍晒心口叫沖涼先,等陣介紹個新女比我試,好la信下佢一次咁多,同佢吹陣水之後入房,入到房囡囡已經鋪好床等緊我,問下靚女幾號,陰聲細氣話比我 ...
唔止一個人去既

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-7-9 06:00 發表
夜鬼兄,好似好趕咁喎!
食都件好野真係心身都舒暢。
佢點會趕, 成晚晌深圳走來走去好鬼happy

引用:
坐的士路經此地有感而發即刻落車,前台裝下夜班囡囡牌,人事變遷好多唔識,經理拍晒心口叫沖涼先,等陣介紹個新女比我試,好la信下佢一次咁多,同佢吹陣水之後入房,入到房囡囡已經鋪好床等緊我,問下靚女幾號,陰聲細氣話比我 ...
唔係辦埋大事卦

引用:
竹記須然比出面貴,但服務到位以經抵番晒

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-7-9 23:42 發表

竹記須然比出面貴,但服務到位以經抵番晒
而家好多加左價
都唔係貴好多了
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-7-10 10:04 發表

而家好多加左價
都唔係貴好多了
唔就腳嗎