14 12
發新話題

FHO no.!!#

都無心再去  自從扑过大波陆 點知骗感情騙手机  仲腳踏兩船 搞到不欢而散 从此不再踏足此场

引用:
原帖由 門小姐 过 2013-7-6 20:56 發表

咁最近去邊間
少去左 去过港会同蓝月 都玩到不比師兄遜色 其中同囡囡开过房 生平第一次見到潮吹 噴汁無味暖暖地仲連环三次  囡囡有沉 自己唔想再伤 最近同囡囡玩冷戰

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-7-7 14:14 發表

有揼過無仆過
咁高質 800 - 1000 都 OK
如果用錢可以  就唔会甘煩  就係要去溝仲溝左好耐  好难得先做左情人  點知囡囡一脚踏兩船收兩家茶禮  當中同佢發生好多衝突  最后囡囡离开深圳   我間接做成  另一沉船客仲發晒癫找我誨氣  条友中間搞破壞搞事搞非  佢都無埋条女.....如今都過了三个月  囡囡之前避走重慶  而家都唔關我事  經此一役  都唔再信骨女  玩下就算  唔再上心  去機場發掘多d增值好過  可惜街街無沉船區  無機會告誡沉緊嘅船客

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-7-9 08:05 發表

用錢唔得咪搞個第二個
實有 D 用錢得既
不過未必有咁高質
佢唔算好高貭 係有d氣質  可惜鳊感情 其實自己贪心  自己女人比六仔高貭 差不多高度 差不多的豐滿  只係六仔有青春  但绝对晤会担心騙財騙感情  所以男人係無衰过唔知家中好

引用:
原帖由 33 於 2013-7-9 23:15 發表

沉船客仲發晒癫找我誨氣

ching, 仲可以全身而退, 真是好野
想唔想知我地對話  不過怕離左题

「你求神拜佛千奇唔好比我係街上见到你,我对你的憎恨,我唔敢想像會对你做出咩行为!」這是那个沉得不能自拔的沉船客對我說的最后的話

佢開頭仲要脅我 「 如果你再搔擾佢,我會把你的照片,XX網上你寫的內容,全部交去蘋果日報。你知蘋果最鐘意爆呢D野!你重咁高調XXXX,佢地好容易查到你係邊個。到時後果自負!我對XX係認真的,我唔介意她的過去,但唔想有人搔擾我地的生活!」佢係第三者仲甘寸,真係沉到癲,之后對話爭封相對,不能盡錄

引用:
原由 門小姐 於 2013几7-16 19:45 發表

女女而家去左富源返工  
几多号 等我係吹水区講故

14 12
發新話題