發新話題

FHO no.!!#

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-7-8 13:03 發表
c兄咪玩沉船了,錢失了事小,情傷玩唔起!
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 bennyleung1226 於 2013-7-8 23:29 發表
門師兄我不小心删除了所有留言,非常抱歉,可以再留!!#的微信或电話給我嗎,真旳感谢萬分!
收PM
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-7-7 14:14 發表

有揼過無仆過
咁高質 800 - 1000 都 OK
如果用錢可以  就唔会甘煩  就係要去溝仲溝左好耐  好难得先做左情人  點知囡囡一脚踏兩船收兩家茶禮  當中同佢發生好多衝突  最后囡囡离开深圳   我間接做成  另一沉船客仲發晒癫找我誨氣  条友中間搞破壞搞事搞非  佢都無埋条女.....如今都過了三个月  囡囡之前避走重慶  而家都唔關我事  經此一役  都唔再信骨女  玩下就算  唔再上心  去機場發掘多d增值好過  可惜街街無沉船區  無機會告誡沉緊嘅船客

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2013-7-9 01:23 發表

如果用錢可以  就唔会甘煩  就係要去溝仲溝左好耐  好难得先做左情人  點知囡囡一脚踏兩船收兩家茶禮  當中同佢發生好多衝突  最后囡囡离开深圳   我間接做成  另一沉船客仲發晒癫找 ...
另一沉船客仲發晒癫找你誨氣咁惡

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2013-7-9 01:23 發表

如果用錢可以  就唔会甘煩  就係要去溝仲溝左好耐  好难得先做左情人  點知囡囡一脚踏兩船收兩家茶禮  當中同佢發生好多衝突  最后囡囡离开深圳   我間接做成  另一沉船客仲發晒癫找 ...
要求ADMIN搞個沉船區舒發一下

引用:

吹水區開條 thread 嘛

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-7-9 01:49 發表

要求ADMIN搞個沉船區舒發一下
為左一條 thread ?

引用:
原帖由 pak 於 2013-7-9 02:15 發表

為左一條 thread ?
係呀

發新話題