38 12345
發新話題

最近少上黎,...吹下水先

最近少上黎,...吹下水先

最近好少上黎蒲, 有 C 兄老友 PM 小弟問原因...哈哈..多謝關心.     就襯今晚得閒同大家吹下水先.....

早排見幾個台 d 廣告抽起,,,, 隱隱悔悔,,,  又偶有查牌 ( 查消防 ) , 自己真系怕衰 , 怕坐 15 日... ...
我早輪經常性慣去 MK ,,,,  MK 有無試過奶野  , 我唔知啦 . 但春風路一帶 d 風吹得甘行,  少去為妙....

另外幾個月前, 半厄  半 tum 左件囡囡開房去,,,, 玩完之後,  以為大家可以做朋友 , ( 做 partner , 做飯盒 .... )
原來唔得,,,   之後返左老家 , 我又忙左一排, 又去左旅行,,,, 少左聯絡 ,,,
等佢再返過黎之后.... 傾過幾次計,,,, 想覆行自己一 d 小小既承諾, 請佢食飯, 睇戲 都無機會,  
見佢唔幾開心, 都唔再 Wechat 佢了..... 之後仲 block 左我.....  有少少唔安樂....

仲有, 亦系最緊要系我健康出現左少少問題, ,,,   依家要 keep 住食藥,
所以我成個生活習慣上亦有少少改變,  去玩既心情 連個 mood , 都欠缺左了...
我仲將一個又一個囡囡 既 Wechat 都一一 delete 埋,,,, 反正唔想同佢地再聯絡甘...

希望快 d 好返啦.... 甘先有心情去玩啦....

回復 1# 的帖子

咩病呀

引用:
原帖由 曉士 於 2013-6-26 01:13 發表
最近好少上黎蒲, 有 C 兄老友 PM 小弟問原因...哈哈..多謝關心.     就襯今晚得閒同大家吹下水先.....

早排見幾個台 d 廣告抽起,,,, 隱隱悔悔,,,  又偶有查牌 ( 查消防 ) , 自己真系怕 ...
大陸好多野信唔過
尤其是係

回復 1# 的帖子

曉士兄,人到中年要控制飲食啊,早日康復
We can fly so high and never gonna die

引用:

早排見幾個台 d 廣告抽起,,,, 隱隱悔悔,,,  又偶有查牌 ( 查消防 ) , 自己真系怕 ...
咁大感觸呀

引用:

c兄保重呀
香港既朋友你地好,我係尼自三藩市仆清幫,第二把膠椅,聾森!

引用:

38 12345
發新話題