發新話題

旺角足留香一試

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-6-19 03:44 發表
計我話,下路得唔得都好睇有無 feel。當然如果囡囡慣性無下路就無得講,相反如果新光顧又咸咸濕濕咁,囡囡一定化身葉問。依我話最好第一次光顧part1,part2盡量忍忍手,盡量令囡囡記得你,之後盡快光顧第二次,到時囡 ...
同意c兄講法

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-6-19 03:49 發表
又無人叫你下路完即時索下自己隻手喔!
唔駛索d味自然攻上尼

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-6-19 03:50 發表
去啲中女場,下路可能機會大啲。
話時話又係wor

引用:
原帖由 終身伴囡 於 2013-6-18 20:11 發表
師兄去開邊個場可以有下路

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-6-19 03:44 發表
計我話,下路得唔得都好睇有無 feel。當然如果囡囡慣性無下路就無得講,相反如果新光顧又咸咸濕濕咁,囡囡一定化身葉問。依我話最好第一次光顧part1,part2盡量忍忍手,盡量令囡囡記得你,之後盡快光顧第二次,到時囡 ...
同意, 其實下路呢家野, 好睇囡囡有無FEEL, 因為, 比你摩得舒服, 好多時都 "馬路天使" 既.

而有D人, 粗手粗腳咁 "揸" 同 "摩", D 囡囡好多時下路都會封盤.

引用:
原帖由 sars 於 2013-6-21 14:08 發表

同意, 其實下路呢家野, 好睇囡囡有無FEEL, 因為, 比你摩得舒服, 好多時都 "馬路天使" 既.

而有D人, 粗手粗腳咁 "揸" 同 "摩", D 囡囡好多時下路都會封盤.
如果日日比人挖遲早發炎
到時要睇醫生兼停工得不償失
希望出尼玩既c兄能夠明白易地而處會點

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-6-21 16:05 發表

如果日日比人挖遲早發炎
咁就要洗手啦。

引用:
原帖由 sars 於 2013-6-21 14:08 發表

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-6-21 16:05 發表

如果日日比人挖遲早發炎
同意兩位c兄講法

發新話題