29 1234
發新話題

港都新女

港都新女

諗住今晚返食, 點知微信1DAY全無回覆, 原來一直CALL鐘不絕, 咁唯有PLAN B, 不過今晚奇怪地比較靜, 唔使再爭LOCKER, 叫阿沈再整件好玩嘅, ,佢彈件孖6比我試下, 今日第一日上鐘, 新鮮, 啱晒啦, 就佢啦.

入房非常有禮貌, 身形偏瘦, 要大波嘅CHING唔使諗, 目測頂盡33左右, 3後結果一樣, 不過FIRM, ROUND用心揼, 有力加有心, ROUND波推無咩FEEL, 細左少少係差DD, 到推雀時差唔多脫佢清光, 除左腰間重有條裙, 打井打到濕晒, 玩到電話響至出到野, 差少少又發生上次事件, 好彩都順利升空.

走之前抄左佢牌, 微信入面張相比大家睇下貨先…..

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-6-16 03:49 發表
諗住今晚返食, 點知微信1DAY全無回覆, 原來一直CALL鐘不絕, 咁唯有PLAN B, 不過今晚奇怪地比較靜, 唔使再爭LOCKER用, 叫阿沈再整件好玩嘅, ,佢彈件孖6比我試下, 今日第一日上鐘, 新鮮, 啱晒啦, 就佢啦.
...
睇尼哩間做左你主場渦!

雖然唔大波、但咁嘅服務超值啦!

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-6-16 04:05 發表
睇尼哩間做左你主場渦!
朱兄, 咁夜呀

都算架, 近我深圳公司

引用:
原帖由 saw 於 2013-6-16 04:09 發表
雖然唔大波、但咁嘅服務超值啦!
算收貨啦, 幾主動架

wechat please

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-6-16 04:29 發表

朱兄, 咁夜呀

都算架, 近我深圳公司
睇洲際盃呀嘛,順便上街街聊聊天。

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-6-16 03:49 發表
諗住今晚返食, 點知微信1DAY全無回覆, 原來一直CALL鐘不絕, 咁唯有PLAN B, 不過今晚奇怪地比較靜, 唔使再爭LOCKER用, 叫阿沈再整件好玩嘅, ,佢彈件孖6比我試下, 今日第一日上鐘, 新鮮, 啱晒啦, 就佢啦.
...
個look ok wor

29 1234
發新話題