38 12345
發新話題

港都激戰之旅

港都激戰之旅

港都激戰之旅

淫友一早打黎話晚上深圳食飯, 做掂晒手上工作準時起行, 食完野上到去港都已經係12點有多, 即換衫沖涼, 奇景出現
, 2個人一個LOCKER, 真係好生意, 去咁多次桑拿都係第一次, 見到阿沈開心到四萭咁, 客多到暈, 可能係星期六關係掛, 出到大龐重有好多點鐘等緊女女0CHING, 心諗死啦, 唔知又等幾耐, 好在阿沈CALL左個早更返黎SERVICE, 真係要多謝阿沈咁好安排.

入到房女女唔高, 不過好瘦, 無咩波, 32-33左右, 個人覺得幾靚女
, 收貨, 專登返黎開工, 上半PART夠力, 低讚, 下半PART出去好快返黎, 推完油背推PAT PAT, 感覺良好, 跟住FEEL到有對野埋黎, 真係幾舒服, PAT PAT蘭花手都收貨, 戲肉係反身開始, 摸完波波摸下路, 有少少用手擋, 諗住無咩運行, 比佢用條利車我2, 又試下路, 都唔成功, 到我車返佢2, 佢成身軟晒, 玩得幾玩佢變成全祼, ……………..下刪幾萬字, 之後任摷任搓, 成張床濕晒, 好玩到夠鐘, 原來自己未出野, , 鬼叫自己唔睇時間咩, 無得怨, 又唔關佢事, 佢又唔想加鐘(因為太夜), 唯有硬住返香港, 2日必返食, 號瑪暫不公開. 多多見諒.

你算好,可憐有人等餐懵,越夜越多人

引用:
原帖由 pak 於 2013-6-10 02:00 發表
你算好,可憐有人等餐懵,越夜越多人
可惜有人無骨揼

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-6-10 01:43 發表
港都激戰之旅

淫友一早打黎話晚上深圳食飯, 做掂晒手上工作準時起行, 食完野上到去港都已經係12點有多, 即換衫沖涼, 奇景出現, 要2個人一個LOCKER, 真係好生意, 去咁多次桑拿都係第一次, 見到阿沈開心 ...

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-6-10 01:43 發表
港都激戰之旅

淫友一早打黎話晚上深圳食飯, 做掂晒手上工作準時起行, 食完野上到去港都已經係12點有多, 即換衫沖涼, 奇景出現, 要2個人一個LOCKER, 真係好生意, 去咁多次桑拿都係第一次, 見到阿沈開心 ...
你就好,甘好享受,但係無出野真係好浪費者

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-6-10 02:02 發表

可惜有人無骨揼
咁黑

勾起我日前一场激戰回憶 好回味

引用:
港都激戰之旅

生意咁爆

38 12345
發新話題