34 12345
發新話題

剛在影月莊試了90後

剛在影月莊試了90後

影月莊(前身水冇奸)老板娘琪,老板娘介紹試了90後歡歡,嘩!青春無敵!白滑省鏡!做水療!斯文温輕!試後感覺冇跌錢!老板娘冇介紹錯!聽講星期一正式改名開張!報告完畢!簡單直接!

嘩!聽講名有点兒衡着舊場而來!

引用:
原帖由 yw169840 於 2013-6-7 22:17 發表
影月莊(前身水冇奸)老板娘琪,老板娘介紹試了90後歡歡,嘩!青春無敵!白滑省鏡!做水療!斯文温輕!試後感覺冇跌錢!老板娘冇介紹錯!聽講星期一正式改名開張!報告完畢!簡單直接!

引用:
原帖由 yw169840 於 2013-6-7 22:17 發表
yw兄又食到好野咁wor

又改名又換老闆娘又換囡囡,計我話最緊要唔好一味“90後青春無敵”,要有反啲part1 技術都好嘅技師(當然又唔好豬扒),有時耐玩性會高啲。

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-6-9 09:14 發表
又改名又換老闆娘又換囡囡,計我話最緊要唔好一味“90後青春無敵”,要有反啲part1 技術都好嘅技師(當然又唔好豬扒),有時耐玩性會高啲。
師兄講得非常好,我同意!

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-6-9 09:14 發表
懂得享受同平常心既c兄會有此想法
但係一般盲目追求後生既就未必咁諗

引用:
原帖由 adions 於 2013-6-9 22:58 發表

懂得享受同平常心既c兄會有此想法
但係一般盲目追求後生既就未必咁諗

34 12345
發新話題