24 123
發新話題

映月湖 4合1 綜合報告

映月湖 4合1 綜合報告

近期小弟有幸成為紅人變成一個 "廣告佬", 等我寫一個簡單 report 報答各 ching

去呢個場都有幾次, 每次都唔同人:
第一次試咗童童, 呢個妹妹90後, 一眼望落去打咗個突, 點解香港場會有咁後生嘅 local 做呢行, 仲以為自己眼花, 一於試個 spa 先
前半無謂講, 兩個字 "sai 氣", 但係房內氣氛搭夠, 有傾有講, 後半就勝在就得人, 過程溫馨, 有女朋友 feel, 妹妹比較被動, 但係互動下順利排毒

第二次係近排好多 ching 提到嘅寶儀, 呢位姐姐樣貌見人見智, 但係順眼, dup 嘅功夫唔錯, 有 heart, 又按到穴位, 小弟嗰日心情麻麻, 就享受咗一個安靜嘅按摩, 第2 part 嚟料, 籣花手出場, rpp 手勢, 波波又大又彈, 玩到停唔到手, 可惜小弟耐力有限被迫中斷

第三次係琪琪, 可能嗰日佢太忙, 喺我之前已經連續做咗2個客, 到我嘅時候已經後勁不繼, 前後半場都只係麻麻, 無之前 ching 講到咁好待遇, 琪琪身型幾 fit 但係削啲....都算順利排洪

第4次婉芝, 90s 肥妹仔一名, 要瘦身囡囡 ching 可免, 不過絕對係我個 type
性格一個字爽,

傾得, 玩得, dup 得(以 90s 計),

樣貌可人, 手多無擋, 都唔知可以有乜挑剔, 溫馨互動成就本人最满意一次之旅!!

4合1報告完成, 就算內容似廣告都請高枱貴手

Thanks for ur four in one report!  I also tried Bo Yee b4,
may be try Yuen Gi next time.

變成廣告佬咪好發

引用:
原帖由 sauna414 於 2013-5-19 21:15 發表
近期小弟有幸成為紅人變成一個 "廣告佬", 等我寫一個簡單 report 報答各 ching

第一次試咗童童, 呢個妹妹90後, 一眼望落去打咗個突, 點解香港場會有咁後生 ...
駛9理d人講乜咩...............我撐你
只不過之前c兄個個版齋問
咁岩個名反轉又令人有誤解
又冇報告出咁遮
唔駛講野keep住食好野

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2013-5-20 13:53 發表

駛9理d人講乜咩...............我撐你" />
只不過之前c兄個個版齋問
咁岩個名反轉又令人有誤解
又冇報告出咁遮
唔駛講野keep住食好野
嘩, 有咸兄

撐當堂信心返晒嚟

我係你 fans 嚟架, 一齊食多 d 好野

引用:
原帖由 sauna414 於 2013-5-20 14:27 發表

嘩, 有咸兄撐當堂信心返晒嚟
我係你 fans 嚟架, 一齊食多 d 好野
係咪嫁
請飲茶好wor

我都撐樓主c兄

引用:
原帖由 sauna414 於 2013-5-19 21:15 發表

第一次試咗童童, 呢個妹妹90後, 一眼望落去打咗個突, 點解香港場會有咁後生 ...
support ching

24 123
發新話題