發新話題

華興初體驗之第一次有相包膠

華興初體驗之第一次有相包膠

本身一行三人打算殺上ZMT。。。點知有個朋友脫腳。。唉!所以變左二人邪骨報告。。。。

打去叫車。。點知話壞左要等到4
點。。。不過當時係2點鐘到,所以當然坐地鐵啦。。比想像中復習。。又要轉線又要成。。。搵左一輪終於見到目的地。。。欣賞!咁殘ge!如果平時我一定唔去。。不過都去到啦。。。算數。。。上到去更衣室細!。。沖涼房。。有大約5∼6格。。。Lock格仔完全無service。。。果刻唔忙嫁wo小你!自助更衣後。。。睇想。。。d相多到呢。。。不過女部長都幾熱情!讚一個!所以直接叫帶嚟睇。

不過女部長想我同朋友分開睇。。。你當我第一次玩咩!當然一齊睇啦!哈哈。。之後問清楚有咩服務(其實一早做晒功課)不過都要開下ge。。哈哈!上去當然嘴仔餐。。。可惜JC唔多。。。最後揀左個綠拾百。。。朋友果個唔記得。。。因為佢都揀左好耐。。。之後部長call個JC番嚟的!哈!JC細細粒。。連波都細。。。不過算數啦。。。得e個個樣ok d。。

一嚟都係按下先。。有心不過力就唔太夠。。。當然都志不在此。。無所謂啦。。。我比較受力姐。。之後去拎嘢,都唔算耐。。波推R pat pat都係果d。。。係果凍好夠凍。。。又幾過癮丫喂!全程用口做果凍。。。無偷懶用手!最後埋位吹奏。。。不過係不環保人仕。。。不過算啦。。邊可能個個環保丫。。哈哈!吹果時打橫個人。。我當然中下夾攻啦。。。點知有西瓜皮。。。咁唯有狂攻中路下完成

之後再幫我按下。。。不過大家都眼訓。。所以就一齊訓左陣。。哈哈!人地叫先醒番。。。哈哈!不過感覺都幾足鐘。。。女部長都熱情招待。。。問番服務點丫。。咁ge態度確實好!之後當然show 88咭比港幣。。。朋友都可以減埋,一人25x港幣!個人感覺係硬件唔得外。。都ok的。。JC可能夜班好d瓜。。。報告完畢!

張相我校左30權限。。。希望版主睇下有無整到。。THX。。。睇唔到的師兄們。。。努力發言同報告啦!哈哈。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 769394_China 於 2013-5-6 13:29 發表
張相我校左30權限。。。希望版主睇下有無整到 ...
有, 睇到權限

2個人都可以上ZMT架, 點解唔上呢

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-5-6 15:59 發表

有, 睇到權限

2個人都可以上ZMT架, 點解唔上呢
Thank you 晒。。。哈哈
因為怕個朋友遲d又要上。。。我地好重皮。。。V(^_^)V

我都睇到。

呢間我都仲未得閒走番轉

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-5-6 16:59 發表
我都睇到。
哈哈。。。當然啦

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-5-6 18:14 發表
呢間我都仲未得閒走番轉
咁快d搵個時間啦

大姨媽日子囡囡服務狀態通常跌watt

發新話題