發新話題

荃灣有得必有失之旅

荃灣有得必有失之旅

• 小弟係路過此地 出份廣告 請衆師兄 高抬貴手 插少兩野 荃灣穿降街 水暈姦尋晚收工路過 又鼠左上去 上到去㯲鐘係門口等左成兩三分鐘 都冇人開门正想走之際 哈隻门又彈開左 望一望 嘩骨場少見嘅女仲要係飲得杯落果隻短裙仔+裇衫少許淡妝 應該廿尾三十頭左右之前未見過嘅 新嚟嘅麻沖完凉開始頭part 不過不失啦之後落油rpp都幾好心机 r足兩過字轉身 因佢著短裙關係 揸吓佢PP先 咦摸上手 点解摸吾到條底邊嘅T-back头都冇留意到 直程連波都吾揸住正係玩佢下面都夠啦 摷摷吓 索性除埋條茶包打
    井指插 插左一陣 突然醒返起 我連波皮都末掂過喎 跟手向上解甲 佢又好配合  最后一手㨁波一手打# 順利升空
    食完事后煙 冲完凉 埋單走人
    我想问吓衆師兄 荃灣乜吾係鐘$十小費一舊水 点解我幾次都兩百五可以落到樓
    佢自稱自己做拿拿 褔建妹 有興趣可上去一試 不過佢下个禮拜要返去拜山 要兩个禮拜后先返嚟開工 吾記問佢攞电話 吾洗問我
    輕鬆完落去攞車 仆街囉 又一張三佰二 仲要係幾分锺前炒嘅
    是日洗費 250+330 唉平平地走轉東莞都仲得丫

c兄即係幾錢鐘錢? 幾錢小費

真係吾知 個幾鐘 兩佰五落樓連机塲税

門口等左成兩三分鐘都冇人開門
雙鐘仲指插埋250蚊落樓

引用:
原帖由 boring110 於 2013-4-14 22:38 發表
呢位師兄知唔知自己講咩

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2013-4-15 01:39 發表

呢位師兄知唔知自己講咩
引用:
原帖由 boring110 於 2013-4-14 21:45 發表
小弟係路過此地 出份廣告 請衆師兄 高抬貴手 插少兩野 荃灣穿降街 水暈姦尋晚收工路過 又鼠左上去 上到去㯲鐘係門口等左成兩三分鐘 都冇人開门正想走之際 哈隻门又彈開左 望一望 嘩骨場少 ...

引用:
原帖由 boring110 於 2013-4-14 21:45 發表
小弟係路過此地 出份廣告 請衆師兄 高抬貴手 插少兩野 荃灣穿降街 水暈姦尋晚收工路過 又鼠左上去 上到去㯲鐘係門口等左成兩三分鐘 都冇人開门正想走之際 哈隻门又彈開左 望一望 嘩骨場少 ...
引用:
原帖由 boring110 於 2013-4-14 22:38 發表
c 兄其實你個報告有多處犯駁 , 不過冇打算講出尼 , 但係有樣野想你澄清 , 唔知係你原創定轉貼 , 因為個系統格式唔同 , 好明顯係複製之後貼上!

睇完當睇故仔就算。。。

發新話題