發新話題

影月湖蘭花手

回復 4# 的帖子

寄予同情

引用:
原帖由 141sauna 於 2013-4-11 00:04 發表
好少留言,但一講到呢個琪琪,忍吾住要撘下嗲
早一個月巳做過,而家每個禮拜一定要去一次,

用少婦/人妻黎型容,又好似老左D, 用少女初熟就貼切,
佢似28-29歲既時候既關子琳,笑起上黎仲似,

我最 ...
唔見c兄有報告既?

引用:
原帖由 雞明 於 2013-4-10 17:09 發表
睇過咁多篇尼間場既報告
上星期下定決心上走轉
入到去左手邊有個休息室
立下眼有兩個囡囡幾靚
問到寶儀得閒sita休息
不過最後冇試到
反而即場睇岩左個人妻
身型走肥
着間條超短迷你裙配 ...
寶儀同sits已試過,下一個目標應該係婉之同娸娸了

引用:
原帖由 141sauna 於 2013-4-11 00:04 發表

我最 ...
琪琪我都試過感覺良好
亦曾經出post向其他c兄推介過
不過c兄講到琪琪如少女般
既然咁熟不如叫佢開工果陣著校服
等上去玩既c兄一睹佢既風采

引用:

我最 ...
映月湖去過兩次
見過琪琪
身型衣著好性感
點可能用少女味道形容

引用:
原帖由 獸醫 於 2013-4-11 22:05 發表

琪琪我都試過感覺良好
亦曾經出post向其他c兄推介過
不過c兄講到琪琪如少女般
既然咁熟不如叫佢開工果陣著校服
等上去玩既c兄一睹佢既風采
post上網share好wor

tried kei kei today, slim body, nice looking face, talk very kind, bone skill so soft, rpp services very very good very short skirt with black stocking feel very sexy   great bm services for me, really love that

嘩.....咁多CHING 話掂, 真係好想試試

發新話題