25 1234
發新話題

復活節去足園行到足軟都找唔到足園

復活節去足園行到足軟都找唔到足園

過年到依家深圳打風無淡好食, 細佬餓到好似死蛇咁,
食幾多維他命3仔4仔都無乜起色,
心諗咁落去唔係辦法,
見街街有”足園”廣告, 心諗係街街出得廣告應該安全D掛,
為咗細佬, 死就死喇, 之前未去過足園,
記低地址(地鐵站同出口)就馬上上路,
去到翠竹站C出口, 出站見到東門北路, 但就望唔到竹園賓館,
心諗應該係前面咁一路走一路走….行到足都軟都見唔到”足園”,
唔通行錯方向唯有行番轉頭一路走一路走….又無,
對面馬路…又無, 問D同志…又無人知,
我吊唔通足園唔系深圳系香港黃大仙 ,
最大鑊我無記底個足園個電話.
OMG….. 真仗失敗 .
唯有死死地氣去番春風路(高危就高危喇),
睇到間DOLPHIN灣, 就鼠左上去,
環境OK, 浴室都幾大, 洗完白白出大廳問條帶位有沒相睇,
佢話無, OKOK咁輪牌睇骨運如可,
第一件一般弹, 第二件樣OK, 高1.6M, 皮膚白就妳喇,
同囡囡吹水發覺囡囡把聲好溫柔好嗲(好有OL或台灣妹feel),
問佢以前做乜佢話做護士,
仲講笑問我想唔想佢著護士服同我打飛機(頂癮) ,
PART 1: 一般
PART 2: 有冷熱飲品, 過膠吹奏, 最後手打輕車完事.
囡囡清洗回來, 同她講小弟想試寫報告可否影張相片,
佢又OK喎(不過唔比影樣),
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係翠竹站行過去應該都要 5 - 10 分鐘

我所知巴士係火車站可以坐 306,係建設路總站就可以坐 211

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
希望大家都食到好野

乜咁遠架,我仲以為好近,
謝謝門兄指教。

我上次都拉搵左好耐先搵到

引用:
原帖由 taiming.chan68 於 2013-4-3 19:13 發表
過年到依家深圳打風無淡好食, 細佬餓到好似死蛇咁,
食幾多維他命3仔4仔都無乜起色,
心諗咁落去唔係辦法,
見街街有”足園”廣告, 心諗係街街出得廣告應該安全D掛,
為咗細佬, 死就死喇, 之前未去過足園,
...
囡囡幾多號呀c兄?

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-4-3 20:12 發表
係翠竹站行過去應該都要 5 - 10 分鐘

我所知巴士係火車站可以坐 306,係建設路總站就可以坐 211
306落車行過對面就係
正常行路5分鐘
坐輪椅10分鐘應該走唔甩

引用:
原帖由 taiming.chan68 於 2013-4-3 20:23 發表
乜咁遠架,我仲以為好近,
謝謝門兄指教。
c兄坐咩車去番春風路?

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-4-3 21:05 發表
我上次都拉搵左好耐先搵到
咁辛苦支持下次唔好去

25 1234
發新話題