35 12345
發新話題

水舞間見聞遊之90後

水舞間見聞遊之90後

早排唔少c兄談論過甚至試過水舞間有個90後囡囡, 事隔咁耐難得有時間, 去之前上尼做定功課, 跟番ad電話打去水舞間confirm囡囡仍在, 收工後決定上去探險, 地點交通非常方便, 不過大廈門口細第一次去行過左界自己都唔知 去過一次而家知la, 希望自己下次有機會再去唔好再咁烏龍 上到去老闆娘熱情招待送上和暖水 初到感覺硬件骨子, 麻雀雖少五臟俱全 有兩間spa房兩間按摩房, 場中間有個小型休息間 兩邊梳化坐落感覺relax 同老闆娘好nice, 得知小弟第一次到訪, 詳細解釋晒收費 問到個90後囡囡coco早已經standby, 入房見到真人, 好傾得冇悶場 係唔係90後冇check過身分證唔知, 不過真係好後生 part1有心有力, 落力程度抵讚 part2夠貼心, 前列腺手法柔和 互動下舒服山洪爆發 過程個人滿意冇跌錢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

師兄,水舞間仲有其他靚女架,有動人的小喬,清純的Connie ,嬌小的yoyo,仲有2位好傾的老闆娘。

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-4-3 18:47 發表
師兄,水舞間仲有其他靚女架,有動人的小喬,清純的Connie ,嬌小的yoyo,仲有2位好傾的老闆娘。
c兄有冇報告分享

請問收費幾多?想試下

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-4-3 18:47 發表
唔好玩la貓台兄弟 >>註冊時間 2013-3-29
connie係幾靚尼句真
嬌小既yoyo係就係嬌小
不過仲矮過小儀wor
4尺幾唔係咁多人可以接受到

引用:
原帖由 韋小寶 於 2013-4-3 12:53 發表
早排唔少c兄談論過甚至試過水舞間有個90後囡囡, 事隔咁耐難得有時間, 去之前上尼做定功課, 跟番ad電話打去水舞間confirm囡囡仍在, 收工後決定上去探險, 地點交通非常方便, 不過大廈門口細第一次去行過左界自己都唔知 ...
試過coco ok嫁 朋友試過connie, 試完後大讚connie靚女

引用:
原帖由 gn02562214 於 2013-4-4 04:56 發表
請問收費幾多?想試下
total 500

引用:
原帖由 獸醫 於 2013-4-4 14:29 發表

唔好玩la貓台兄弟 >>註冊時間 2013-3-29
connie係幾靚尼句真
嬌小既yoyo係就係嬌小
不過仲矮過小儀wor
4尺幾唔係咁多人可以接受到
唔止4尺幾掛  我試過wor

35 12345
發新話題