發新話題

新手報告(13)復活節KF一行

新手報告(13)復活節KF一行

深圳天氣最近好似好番d。。。所以上去試下個早班,因為好耐無試早班。。。女女都一面全非!不過得3個得閒。。。又費事等。。所以最後揀左!#^,不過記憶中唔係新女,真人小肥屬可愛型。。主動聊天岩我e d懶人。。哈哈!拎嘢時間不快不慢,熱牛奶果凍都有。。不過得背面。。手法溫柔。。個人覺得不過不失啦。。都有錫下你丫咁。。到落油都好溫柔。。唔會感覺想你快d完事就算!當然我到一手中路一手下路攻擊啦。。。不過好似有西瓜皮。。。所以只隔褲。。不過女女好似enjoy過我咁。。。打下停下。。不過太少去骨場。。好快都係ko左。。之後按下手腳。。女女又係果個問題。。。話唔左我休息提早走。。不過算數。。點知好快女部長入嚟問我係咪有咩問題?提早落鐘?KF服務幾時咁好嫁?哈哈!不過我都係話手嘢。。我太好人了。。XD

後記。。發覺現在流行QQ睇女女相。。個場自己整。。師兄們可以加嚟得閒睇睇!因為幾間都有!
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 腸仔文 於 2013-4-3 13:37 發表
地鐵行過去好遠
我通常叫公司車。。。。

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-4-3 14:25 發表

咪係, 重新手, 出x多過出糧啦
用開丫嘛 。。。咁下次中手。。哈哈!

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2013-4-4 16:40 發表
富豪囡騙钱騙感情  無去
感情!?分享下好wo!

硬件真係好唔得
引用:
原帖由 門小姐 於 2013-4-4 22:14 發表

我就覺得最唔掂 D 毛巾

引用:
原帖由 fatgor1 於 2013-4-4 23:34 發表

醒目
比著我都會。。。哈哈

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2013-4-5 09:36 發表
佢比人感覺乖同保守  本來係情人关系 如今佢一腳踏兩船给人假希望  騙左兩个人感情同心意  大話浪接泿 相信街街仲有人沉緊佢  经过一轮纠纏  东窗事发 ...
小心d丫下次。。。不過好似我唔會沉又點。。。因為我已經無晒感情

引用:
原帖由 曉士 於 2013-4-5 11:51 發表

oh.... 后生仔..甘灰啊...
哈哈。。無計啦

發新話題