22 123
發新話題

觀塘天天足浴,4合1報告

觀塘天天足浴,4合1報告

呢間天天我去過4次,我覺得係值得分享的。硬件,地方唔大但骨子,干淨,呢樣好緊要,唔會話呢到爛果到蛀。
大約5間房,大廳3張梳化。
軟件,觀塘黎講,絕對叫後生,樣都ok,個場都算多女人,
每次去,都會見到新面孔,平均黎講,都可以的。
第一部份,個場d女人都真係幾識dup,仲要係肯dup的,
試過一個女人叫排骨,有興趣既話大家可以開名試下。
第二部份,個人黎講唔算放,屬於每去一次就可深入多d果種,
但基本既野係一定有的。。。。。
收費,雙鐘加飛機,350$,,單鐘加飛機都得,250$。
個人感受,我係喜歡扑多過dup加飛機,但都會回頭既原因係,
係佢呢到唔會話趕頭趕命咁,我本人入房前出房後,
都會坐梳化,吹水加抽水,吹水就個個都會吹,抽水就剩係抽事頭婆。

對上一次我帶朋友去,我自己冇dup,班女人冇炸型,仲有招呼=_<

曾經滄海難為水~

我有相可以分享,但佢話我d相太大?
曾經滄海難為水~

太大咪改細d lor
橫掂好多c兄d mon通常都係15~22寸多
冇乜幾多個用到60寸大電視咁大尼睇

唔係呢個問題,係本人第一次用手機出post.所以唔熟手。唔使講d乜野60唔60
曾經滄海難為水~

引用:
原帖由 慕容阿戀 於 2013-3-27 19:16 發表
呢間天天我去過4次,我覺得係值得分享的。硬件,地方唔大但骨子,干淨,呢樣好緊要,唔會話呢到爛果到蛀。
大約5間房,大廳3張梳化。
軟件,觀塘黎講,絕對叫後生,樣都ok,個場都算多女人,
每次去,都會見到新面 ...
long time no see

引用:
原帖由 慕容阿戀 於 2013-3-28 00:50 發表
唔係呢個問題,係本人第一次用手機出post.所以唔熟手。唔使講d乜野60唔60
手機出 post 功能上同電腦差唔多 , 上傳應該冇問題 , 會唔會 d 相大過 1 M ?

引用:
原帖由 mark34 於 2013-3-28 10:33 發表

手機出 post 功能上同電腦差唔多 , 上傳應該冇問題 , 會唔會 d 相大過 1 M ?
Hi mark 上傳相片果到我會請教朋友,因為呢家出post始終係有圖有真相,
用手機影相出post,唔使經過電腦方便好多。
曾經滄海難為水~

引用:
原帖由 慕容阿戀 於 2013-3-28 18:01 發表
Hi mark 上傳相片果到我會請教朋友,因為呢家出post始終係有圖有真相,
用手機影相出post,唔使經過電腦方便好多。
排第一位等睇相

22 123
發新話題