發新話題

昨天美妮休息,試左Lili水療

引用:
原帖由 meiboleung 於 2013-3-26 13:42 發表
可以平幾多呀?
用88卡可以平50大元

引用:
原帖由 yw169840 於 2013-3-26 15:28 發表
用88卡可以平50大元
張88卡駛唔駛錢買嫁?
邊度可以買或者lor呀?

引用:
原帖由 大鼻 於 2013-3-26 15:45 發表

張88卡駛唔駛錢買嫁?
邊度可以買或者lor呀?
芯漾灣美容水療 http://www.saunaguide88.com/item/shop-126.html

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
即場免費
桑拿街會員

(詳情可致電或親臨前台接待處查詢)
"88會員折扣卡"限量免費派發,先到先得,送完即止!

優惠詳程及下載優惠券請登入優惠區

桑拿街會員網友可獲$50折扣優惠
須出示優惠劵或88卡才可享有優惠
優惠店舖詳情可瀏覽以下紅色區域
http://www.saunaguide88.com/forum/forumdisplay.php?fid=97

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

師兄有無女女lily電話??

引用:
原帖由 修羅王 於 2013-3-27 01:24 發表
師兄有無女女lily電話??
c兄香港同大陸唔同
香港唔係咁興玩call鍾交任務
直接打去場booking搞掂

我同樓主睇法相反,互動部份lili好玩好多,美妮樣係幾靚但互動唔夠放,lili夠放夠大波,但年紀唔輕,我睇肯定有35以上,最少大美呢10年,如果話lili2尾3頭,美妮應該回到十八廿二年菙

引用:
原帖由 bblee 於 2013-3-27 12:38 發表
我同樓主睇法相反,互動部份lili好玩好多,美妮樣係幾靚但互動唔夠放,lili夠放夠大波,但年紀唔輕,我睇肯定有35以上,最少大美呢10年,如果話lili2尾3頭,美妮應該回到十八廿二年菙
我報告都係話Lily互動比美妮放,可能我會睇錯Lily的年齡,美妮曾同我講自己28歲!

引用:
原帖由 bblee 於 2013-3-27 12:38 發表
引用:
原帖由 yw169840 於 2013-3-27 13:36 發表
我報告都係話Lily互動比美妮放,可能我會睇錯Lily的年齡,美妮曾同我講自己28歲!
邊有咁能準丫
房暗d光d望埋去又唔能同
刻意望同立下眼又唔能同
每個人睇人睇光又唔能同
你估做睇相咩

發新話題