發新話題

華興一遊

引用:
原帖由 中女情人 於 2013-3-24 12:00 發表

等您地知我心水, 日後有好野咪彈比我lor
我有好野,  但你唔多岩 ...

引用:
原帖由 曉士 於 2013-3-24 12:05 發表

我有好野,  但你唔多岩 ...
未必既

尼幾日各ching都去探“華兄”弟,
攪到我细佬囉囉戀 ,但又講深圳風頭火勢,
咁係咪要搭MTR D場安全D,
spring wind road 一帶就生人勿近,
請各ching 指點迷津

引用:
原帖由 taiming.chan68 於 2013-3-24 14:13 發表
尼幾日各ching都去探“華兄”弟,
攪到我细佬囉囉戀 ,但又講深圳風頭火勢,
咁係咪要搭MTR D場安全D,
spring wind road 一帶就生人勿近,
請各ching 指點迷津
老實講, 無人會100%答到你既
不過, 你去玩完又從無分享,
反而有事就問, 只取不施既態度...唉

引用:
原帖由 fatgor1 於 2013-3-24 14:39 發表

老實講, 無人會100%答到你既
不過, 你去玩完又從無分享,
反而有事就問, 只取不施既態度...唉
謝謝ching的回覆,
我覺得一個討論區是有不同的人參與,
有些喜歡發表報告分享所見所聞,
有些喜歡扒文看合適的js備用或只看有趣報告也樂在其中 ,
小弟從沒發表報告,
因覺得自己喜歡的不一定其他CHING合適(及打字很慢 ),
因此從沒有要求CHING們 pm js的電話給我,
但小弟想玩但又怕嚴打,
相信街街CHING們比較清楚深圳SN情況,
所以才請教CHING們, 如我這樣發問不太合適, 那請見諒 .

引用:
原帖由 樂樂 於 2013-3-23 04:08 發表

香港場應該做唔到版主生意
錯啦, 去過幾次, 唔係女女唔得, 係覺得玩法唔一樣姐........

引用:
原帖由 taiming.chan68 於 2013-3-24 15:33 發表

謝謝ching的回覆,
我覺得一個討論區是有不同的人參與,
有些喜歡發表報告分享所見所聞,
有些喜歡扒文看合適的js備用或只看有趣報告也樂在其中 ,
小弟從沒發表報告,
因覺得自己喜歡的不一定其他 ...
參與通常係有來有往
5出報告亦可以交流資訊
如果人人5出報告又5交流資訊
個個齋睇做cd rom
搵鬼黎樂在其中

引用:
原帖由 fatgor1 於 2013-3-24 22:25 發表

參與通常係有來有往
5出報告亦可以交流資訊
如果人人5出報告又5交流資訊
個個齋睇做cd rom
搵鬼黎樂在其中
咁你幾時再交返幾個報告
希望大家都食到好野

發新話題