21 123
發新話題

新手報告(11)。。。收工狗癢癢之相約友人講褲簡報

新手報告(11)。。。收工狗癢癢之相約友人講褲簡報

最近睇得報告多,又少上左。所以終於相約友人上一上。最後決定都係KF。。

我選左@@*,友人選左@#。。。IOS唔講。。。不過全程無交流。。可能因為開住左電視加我無主動同JC吹水啦。。。不過正骨都ok夠力!波推前面無點推=_=不過到落油打機都有主動車牌到排洪。。。不過得3∼4炸!下路可入底底揸pat pat。。。不過無游走前面洞穴探索。。。總體未算跌錢感。。。普通啦。。。希望下次好運!

友人果個好似都幾滿意。。後生囡囡。。樣都ok。。。等我下次有機會試下。。哈哈
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

希望c兄下次好運la

引用:
原帖由 sunnywong 於 2013-3-4 16:06 發表
希望c兄下次好運la
多謝。。。我都希望。。哈

引用:
原帖由 769394_China 於 2013-3-4 15:33 發表
最近睇得報告多,又少上左。所以終於相約友人上一上。最後決定都係KF。。

我選左@@*,友人選左@#。。。IOS唔講。。。不過全程無交流。。可能因為開住左電視加我無主動同JC吹水啦。。。不過正骨都ok夠力!波推前面無點推=_=不過到落油打機都有主動車牌到排洪。。。
都唔錯啦
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-3-4 19:19 發表

都唔錯啦   
都岩。。。哈哈。。。估唔到。。

後生囡囡。。樣都ok
ching,
過年後jc回復正常嗎,
街街依家無講褲廣告,
都唔知上面乜環境

引用:
原帖由 taiming.chan68 於 2013-3-4 21:44 發表
後生囡囡。。樣都ok
ching,
過年後jc回復正常嗎,
街街依家無講褲廣告,
都唔知上面乜環境
有句說話咸兄好到位
引用:
原帖由 咸魚佬 於 2013-2-23 08:49 發表
本來金光華出最能近富濤
但係記番起幾間冇女相佢係其中1間
蒲街街耐係人係鬼知咩事
ad鬼頭鬼相梗有d野
所以冇能去到
叻能仔尼  

引用:
原帖由 769394_China 於 2013-3-4 15:33 發表
總體未算跌錢感。。。普通啦。。。希望下次好運!
真係普通左D
希望你下次骨運好啦

21 123
發新話題