40 12345
發新話題

簡單一報. 褲完 8 仔.

簡單一報. 褲完 8 仔.

一早聽過褲完有件 8 仔好得.
人又靚又玩得. 小弟卒之有機會試到......

人就唔高, 細粒瘦低,  樣就幾唔錯,  OK 順眼.
打過招乎, 就叫我扒底 dup 骨先.

感覺 8 仔手骨的確唔錯.  邪場 js 黎講叫好好 tim 我覺得,
估唔到細粒都甘有力, 仲要位幾準,  骨頭  咯 咯 聲  
靜心享受左佢 30 分鐘0既手骨功夫 .
轉個頭入返黎, 已見飛頂.
推油功夫一樣甘正甘爽.  

接著果凍漫游, 調情部份, 油推 patpat
打飛機等既  part 2  過程,   一氣呵成
無錯,,,,系一氣呵成..  即系有感略為機械化,
欠缺互動 , 配合度唔夠,  無果種好溫柔, 好似女朋友 / 情人既感覺.  
同場所比較既話, 我上次試 38 好好多.

下次食返 38 算....或者有無 c 兄提供褲完仲有咩好野...

引用:
原帖由 曉士 於 2013-3-1 22:23 發表

感覺 8 仔手骨的確唔錯.  邪場 js 黎講叫好好  ...
我試左個 188
情況同你差唔多
係身型幾掂
高高廋廋得黎有波
下次都係搵返 33
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-3-1 23:08 發表

我試左個 188
情況同你差唔多
係身型幾掂
高高廋廋得黎有波
下次都係搵返 33
33 相頭順眼嗎 ?

引用:
原帖由 曉士 於 2013-3-1 23:13 發表

33 相頭順眼嗎 ?
都幾大隻吓
你未必岩

希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-3-1 23:26 發表

都幾大隻吓
你未必岩
門兄知我心水喎 .....

引用:
原帖由 曉士 於 2013-3-2 00:01 發表

門兄知我心水喎 .....
女友feel

冇計啦紅牌忙機械化就梗 ,所以有時都係自己發掘好過

引用:
原帖由 曉士 於 2013-3-1 22:23 發表

感覺 8 仔手骨的確唔錯.  邪場 js 黎講叫好好  ...
22 la

40 12345
發新話題