29 1234
發新話題

港滙18+

港滙18+

小弟新黎報到,第一次寫報告,請各位師兄多多指教!

女朋友外遊, 炮友黎M琴日有得訓無得食,谷足成晚今日上去港滙鬆一鬆, 去到羅湖搭地鐵去國貿, 見到條女條裙短到露半pat, 全車男人即時對焦同一視線, 兩條友拎個電話出黎影相,攪到我都唔執輸影返張。

去到港滙沖個靚涼直入去, 之前睇AD睇中3號, 睇報告又有師兄推介,諗住就搵佢啦, 點知經理話要等半個鐘, 咁就是但搵左個18

睇相都仲OK,點知入到黎真係...發覺PHOTOSHOP真係女人恩物... 算啦, 見佢身材都幾好, 係肥左D。
一開波就問我趕唔趕時間,我話唔趕啦, 之後佢就係咁初我肚, 初左幾野就話不如出去拎油做服務, 我心諗大把時間, 就叫佢按返幾野先啦。
按左5分鐘左右佢就訓低係咁玩我雀, 仲想打茄輪, 可惜我真係車唔落, 所以縮一縮。之後佢就出去拎油。
出左去3分鐘左右入返黎, 解甲入返黎, 先拎果凍求其咁整左幾野, 就繼續玩雀, 下路初初唔通, 係鍚佢LIN幾野先開到路, 下路水流都唔錯。
之後佢加油服務, 整左2-3分鐘就停晒手話好累,又話我耐。 之後一路都打30秒,停1分鐘,  最離譜就係條女真係好那多啖, 耐唔耐就要肚一次啖,  攪到真係無晒mood。最後斷斷續續咁打左十分鐘左右, 靠合埋眼幻想自己條女先出到。出完仲要話我慢,打到佢好累。

佢走之前話"你趕時間咁我唔入返黎啦" , 嘩頂佢, 我幾時講過自己趕時間, 但係算啦, 都唔想再見到佢。去沖涼前睇一睇個鐘, 原來沖完涼都只係40分鐘。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

c兄點解唔即場向經理投訴?

引用:
原帖由 476 於 2013-2-28 21:57 發表

女朋友外遊, 炮友黎M琴日有得訓無得食,谷足成晚今日上去港滙鬆一鬆, 去到羅湖搭地鐵去國貿, 見到條女條裙短到露半pat, 全車男人即時對焦同一視線, 兩條友拎 ...
條裙好短wor
如果學咸兄炒底咁就正la

黑c女,如果係就o岩哂咸兄

引用:

女朋友外遊, 炮友黎M琴日有得訓無得食,谷足成晚今日上去港滙鬆一鬆, 去到羅湖搭地鐵去國貿, 見到條女條裙短到露半pat, 全車男人即時對焦同一視線, 兩條友拎 ...
唔駛講野blacklist佢

引用:

如果c兄肯等半個鐘就不會甘黑仔了!還有c兄你幾點鐘去到架?

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-2-28 22:43 發表
c兄點解唔即場向經理投訴?
即場無諗到投訴, 剩係諗到上黎寫返個報告通知各位師兄

引用:
原帖由 bobbychan 於 2013-2-28 22:45 發表

條裙好短wor
如果學咸兄炒底咁就正la
未到咸兄既級數,影唔到佢咁高質既相...

29 1234
發新話題