25 1234
發新話題

MK 17 歲, 半個o靚模

MK 17 歲, 半個o靚模

系街街見 d  report , 大部份都系有 ad 既.
但我去邊個場, 點邊個  js ,, 有時間返黎出報告既, 都系實話實說,
最近我常去 MK ,  但希望各位唔好以為我系寫手啦...

話說上回  MK 大堂見一靚囡 128.    ............上次報告寫錯168但剛剛想改, 超時改唔番...
抽到時間即刻上路.

入房睇真 d    ,老實....唔算真系靚到 dum 一聲 天上有地下無
但眼仔咪咪地 ... 整體 outlook 確係順眼.  我要求合格以上 .....
1 米六幾  高桃身材 .長直髮.   岩晒咀型
新相識 + 開場白.........都系問你黎過未  ?  搵過邊位  etc....

Part1  叫做肯比力去按.  但按成點心裡有數,
得知年紀輕輕  17 歲,  自己打個突...
回想落黎 ,  無邊次試過,  年紀甘細既  js .    心情帶點驚喜    
即時諗起一 d 動漫 o靚模....

正式工作時 ,  主動唉埋黎, 比波我玩.
以 js 甘既身型,   波唔大好正常.  
雖然 B 仔波,  但搾上手,   感覺  漲卜卜 ,  仲要竹筍甘既型,  手感一流  
手口並用... 可惜比較錫身 ... ( 錫住粒的至真 .  唔比啜.  )         

佢有佢既工作 ,,,  我有我既忙碌...
後手兜底無難度,  可能年紀輕皮膚夠滑,
手指唔覺意一跣, 跣入左 Gap 度,   
見佢唔比啜粒 lin, 以為下路都耍太極....
哈....又無喎.... 捽佢 2 野出水,  順流而上 .
囡囡底底又特別,    非一般底底,  唔知算唔算叫情趣  ..

佢又會就番身位, 錫你其他地方 , 等你入唔晒...    ( 估計可能唔比指插, 深插 )
鍚鍚下. 錫返上黎咀仔果度, 就碰碰車 ,
我只能玩到甘多,   亦都好快甘出左野喇 ...
清理返黎, 攬住錫下傾計, 等夠鐘.....

出呢次報告既時候,  我其實已經番食過 tim 喇....
由於食完再食後,,,, 囡囡比我個感覺 , 配合度爭 d ...無因為番食而提昇.
我諗已經夠了....  唔洗再番食了

回復 1# 的帖子

睇六台話佢同3條2係双飞姐妹花
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2013-2-26 16:31 發表
睇六台話佢同3條2係双飞姐妹花
哈, 我都有睇到 .

引用:
原帖由 曉士 於 2013-2-26 16:55 發表

哈, 我都有睇到 .
咁幾時試埋雙飛呢

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-2-26 18:09 發表

咁幾時試埋雙飛呢
我個人唔太好雙飛,  情願分開 2 次玩.  1 對 1 過癮 d.    

個場我試過,都差唔多了..
(  69.  118.  96,  92 , 222 ,  128  )

依家度緊時間, 試其他.....  

講開又講.... 甘幾時約埋拍跳...

引用:
原帖由 曉士 於 2013-2-26 18:36 發表

我個人唔太好雙飛,  情願分開 2 次玩.  1 對 1 過癮 d.    

個場我試過,都差唔多了..
(  69.  118.  96,  92 , 222 ,  128  )

依家度緊時間, 試其他.....  

講開又講.... 甘幾時約埋拍跳...: ...
黎緊呢個月得閒D
放假搵我,睇吓就唔就到,
最好預番成日,碌完波先去揸波

[quote]原帖由 Mars 於 2013-2-26 16:31 發表
睇六台話佢同3條2係双飞姐妹花                                                                                                                                                                                                                                                果个128巳走了

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-2-26 18:58 發表

黎緊呢個月得閒D
放假搵我,睇吓就唔就到,
最好預番成日,碌完波先去揸波
揸完波再去吃飯就 perfect.

25 1234
發新話題