30 1234
發新話題

我又試港滙3仔

我又試港滙3仔

重未放完假,星期一無咩做睇相見個3仔幾靚女就上去試吓啦,女女真人無化妝,祗能夠說順眼,開始都係吹吓水,笑笑口同女女講你係红牌呀?女女话唔想做红牌,因為唔係咁想做呢行、但等錢用無辦法,見呢個情況安慰下佢,唔在講呢個話題,抱下佢順便除佢個Bra,女女無反抗任模,咁嘅環境順勢模下面,女女輕聲呻吟,咪試下拉低低環,全天侯任巢,女女反應良好打井好水,女女叫聲加大,試下車點味知佢重車返我,成條脷伸入嚟,同佢車過啦!愈模愈hi,望真的女女面红红,死就死啦终於第一次幫技師食西西,女女西西鮮嫩绝對新鮮,鍚咗一陣叫佢幫我啦,全程車住chok,舒服死!完事女女幫我清潔再吹多俥水,女女話不會做太耐,整體值八十分,始終女女真係新入行,反應良好而家真係好少有!

Real? Seem Ad

引用:
原帖由 Lam_chai 於 2013-2-26 01:53 發表
陰公咁都陰謀論
樓主幾個報告用心
反而被諷賣ad

引用:
原帖由 chilee8888 於 2013-2-26 01:45 發表
重未放完假,星期一無咩做睇相見個3仔幾靚女就上去試吓啦,女女真人無化妝,祗能夠說順眼,開始都係吹吓水,笑笑口同女女講你係红牌呀?女女话唔想做红牌,因為唔係咁想做呢行、但等錢 ...

引用:
原帖由 Lam_chai 於 2013-2-26 01:53 發表

引用:
尼度唔似隔離台,絕大部份c兄既報告都非常中肯,
唔信你去試下嘍!
己pm给你,等你報告。

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-2-26 13:01 發表
尼度唔似隔離台,絕大部份c兄既報告都非常中肯,
唔信你去試下嘍!
己pm给你,等你報告。
唔知返咩更呢     
P 埋比我備用得嗎 ,,,  

睇下可唔可以盡快試下先....

睇論壇個更表就返早更,聽日我都諗住去試下佢或者86

30 1234
發新話題