發新話題

過年前最後一次衝閘-港匯生仔

過年前最後一次衝閘-港匯生仔

都有幾個星期未出過報告了今天趁下午休息上去走番轉
原本都有幾個場可以選擇,好似:
富源-新開果時都去過幾次,但都係不過不失。
海豚湾-試過二次都失望而回,唔想最後一次都瀨野。
最後見某Dc兄最近討論港匯D囡都唔錯,
而且好耐都無好過,好!去試一試
去到港匯冲完涼後直至入房
沿途主任問有没有相識的,
我心谂應該好多囡囡己經返左鄉下,
就由上天安排吧。
入到房後無耐主任就带左個囡囡入來
就話哩個叫3仔,係新囡黎
我話ok啦,我都無彈囡習慣。
part1都算唔錯,合格。
part 2波推都算落力,都推左好多時間。
但係唔算大波,只係屬於吸手型。
rpp就差D,點到即止,有進步空間。
但唔記得港匯係唔係無果凍呢?囡囡無同我做。
最值得一提就係囡囡全身都好敏感,
你錫下或者掂下她,她都會說好癢,但又唔會刻意拒絕,
重不時扭動身體和發出呻吟聲,好誘惑!
囡囡可能新做無耐,幫我小弟弟起機時好温柔,
驚會整痛他的,只識上上下下同錫下粒的。
我就教她邊到係男人的敏感位同力度可以加大D。
完事後都差唔多夠哂鐘。
總括來說,此囡新鮮,雖然服務未及完善,
但有可塑性,會返棹。

老豬兄...今次收貨喎..

我都係睇到3仔AD,豬兄試左新女一名,都可存記

新手入行一張白紙
有咁既表現已經唔錯

引用:
原帖由 曉士 於 2013-2-9 00:49 發表
老豬兄...今次收貨喎..
算係甘啦,都ok收貨,新囡都無乜要求,過得到自己就算。

回復 6# 的帖子

嘩,師兄乜字坭咖?
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2013-2-9 13:23 發表
亂碼
可能寫得粗口多,中毒 你試下用諧音讀佢網名
We can fly so high and never gonna die

發新話題